Itthon » Művelődés

My Fair Lady a Művelődési Házban

A Vitéz Lelkek diákszínjátszó-csoport újabb előadásra készül, ezúttal egy musicalt visznek színre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

myfairlady_vagott
myfairlady_vagott
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 18., 09:50
0 hozzászólás. 


A Tamási Áron Gimnázium diákszínjátszó-csoportja, a Vitéz Lelkek, újabb előadással készül a műkedvelő közönség számára. Olyan sikeresen előadott darabok után, mint a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, vagy a Rómeó és Júlia, most egy musicallel lépnek színre.

myfairlady_plakat

A My Fair Lady egy 1964-ben bemutatott többszörös Oscar-díjas amerikai musical, George Cukor rendezésében, mely George Bernard Shaw Pygmalion című színpadi művéből készült. Egy virágáruslány, Eliza Doolittle történetét ismerhetjük meg a műből, aki csúnya beszéde és rettenetes modora miatt nem tud kitörni az alsóbb szociális réteg nyomorából. Henry Higgins nyelvészprofesszor fogadást köt, miszerint kineveli a lányt, méghozzá úgy, hogy az angol királynő fogadásán is megállja a helyét.

A történet diák-adaptációját március 28-án tekinthetjük meg a székelyudvarhelyi Művelődési Házban egy kétrészes előadáson. Ezen a napon kétszer is előadják a Vitéz Lelkek a darabot, délelőtt 11 órakor inkább az általános iskolás gyerekeket várják a nézőtérre, míg este 7 órától a teljes nagyközönségnek szól a műsor. A jegyek ára a hely függvényében változik: a hátsó sorokba már 3 lejért is leülhetünk, a középső részre való bejutásért 5 lejt kell fizetni, míg ha az előkelő első sorokban szeretnénk helyet kapni akkor 7 lejt kell fizessünk.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."