Itthon » Művelődés

Dávid Botond kiállítása a Hilton Budapest szállodában

Az udvarhelyi fotográfus Láthatatlan férfi című tárlatát április 2-án nyitják meg a Hilton szállodalánc budapesti részlegén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

David_Botond
David_Botond
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. március 26., 13:35
0 hozzászólás. 


Dávid Botondnak eddig mindössze három önálló kiállítása volt, a budapesti bemutatkozás kétségtelenül komoly előrelépést jelent karrierje szempontjából. A tárlat anyagában - egy kép kivetelével - csak nők láthatók, viszont ahogy a cím is sugallja, „a képeken érezhető a férfi diszkrét, távolságtartó és intim jelenléte” – fogalmazott az alkotó.

David_B

A fekete-fehér összeállítást már láthatta az udvarhelyi közönség a Gondűző étterem falain, a fotók ez alkalommal viszont festővásznon jelennek meg, fakeretre feszítve. Ahogy a fotográfus mesélte, minden alkotásnak külön sztorija van, amiket saját élettörténetéből merített.

A tárlatot április 2-án, pénteken 18 órától nyitják meg az ötcsillagos szállodához tartozó Hotel Dominikánus Kerengőjében. A fotográfust és munkásságát Kovács Pál, a Hilton PR igazgatója, Szamódy Zsolt, a Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke és Murányi Sándor Olivér író méltatja.

David_Botond

Jelen lesz Sike Tamás borász is, aki díjnyertes borával kínálja majd a jelenlevőket. Az est színvonalát a Heaven Street Seven fellépése emeli.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."