Itthon » Művelődés

IV. Augusztusi alkotótábor a Művelődési Házban

Negyedik alkalommal szervezi meg a gyermekeknek és felnőtteknek szóló, hasznos időtöltést és kikapcsolódást egyaránt kínáló Augusztusi alkotótáborát a Művelődési Ház.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. augusztus 04., 12:19
0 hozzászólás. 

A negyedik háromhetes alkotótábor jövő hétfőn, augusztus 9-én nyitja és 27-én zárja kapuit. A naponta 10 és 16 óra között zajló kézműves foglalkozásoknak a Művelődési Ház ad otthont, valamint a kultúrház lesz a helyszíne annak a kiállításnak is, amit a tábor végén szerveznek és ahol majd a táborozók alkotásait teszik mustrára. Az első két héten az alkotó kedvű ifjúságot várják az oktatók, szervezők.

Augusztus 9-13 között a bútorfestést, nemezelést és a gyöngyfűzést, következő héten (augusztus 16-20) pedig a tűzzománc-készítés titkait leshetik el a gyermekek. A festészet, textil-csodák iránt érdeklődőket és az üvegfestés ifjú szerelmeseit augusztus 23-27 között várják a táborba. Ugyanezen a héten a felnőttek is bekapcsolódhatnak az alkotásba és jeleskedhetnek a tűzzománc-készítésben.

Jó tudni, hogy a táborozás nem ingyenes, a részvételi díj napi 5 lejt kóstál. A táborral kapcsolatosan érdeklődni, a foglalkozásokra jelentkezni a Művelődési Ház titkárságán naponta 8 és 16 óra között, illetve a 0266-218147-es telefonszámon vagy a muvelodesihaz@yahoo.com drótposta címen lehet.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."