Itthon » Művelődés

Varázsének és táncház pénteken

Az Udvarhely Táncműhely nagysikerű, Varázsének folklórszínházi előadását április 15-én, pénteken 19 órától a Művelődési Ház nagyszínpadán láthatja ismét a közönség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Varazsenek
Varazsenek
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. április 14., 11:08
0 hozzászólás. 


A Varázsének az Udvarhely Táncműhely legzsengébb évadtermése. Az óriási sikerrel bemutatott, néptáncon, rituálékon és népdalokon alapuló előadás megálmodója, rendezője, koreográfusa valamint jelmez- és díszlettervezője a felvidéki származású, Magyarországon élő-dolgozó Furik Rita. A szakmájában kiváló hírnévnek örvendő vendégkoreográfus a Varázsénekkel egy olyan nagyívű folklórszínházi előadás élményét kínálja fel a nézőknek, amely minden manír nélkül helyezi központba azt a sallangmentes, őszinte és tiszta szeretet-csodát, amely az egyszerű népi gondolkodást jellemzi, de amelyet napjainkban "ciki" megmutatni és  ezért igyekszünk önmagunkban jó mélyre rejteni.

Varazsenek

Az előadás után az Udvarhely Táncműhely próbatermében táncházban lehet ropni, a talpalávalót ezúttal a Maros Művészegyüttes prímása, Moldován K. István és zenekara húzza.

Az előadásra jegyek elővételben a Művelődési Ház pénztárában válthatók hétköznapokon 11-14, illetve 15-17 óra között. Helyfoglalási szándékot a 0742-483056-os telefonszámon lehet jelezni.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."