Itthon » Ifjúság

Ajándék albummal csalogatnak koncetre Monyóék

Új albummal jelentkezik a székelyudvarhelyi Monyó Project: a pénteki lemezbemutató koncerten minden résztvevő gazdagabb lesz egy koronggal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. december 21., 12:54
0 hozzászólás. 

Két vendég együttessel, egy halom ingyen CD-vel, nagy bulival és remélhetőleg még nagyobb közönséggel mutatja be legújabb, sorban a kilencedik stúdióalbumát Sex & Drugs & Cold Rock címmel.

Itthon_Ifjusag

Fotó: Kakasy Botond

Tizenhat szám került a korongra, ebből tíz vadonatúj, míg hatot már korábban is hallhattunk. Monyóék szerint a mostani összeállítás emészthetőbbre, progresszívebbre sikerült. A dalokat Magyarországon és Udvarhelyen vették fel.

A cold rock névre keresztelt műfajt űző zenekar nem mindennapi ajándékkal kedveskedik rajongóinak: a péntek esti koncertre befizető vendégek mindegyike ajándékba kapja az új albumot, így otthon is szólhat Monyó.

Új tag is érkezett a zenekarba Antalfi József személyében, aki billentyűs hangszerekkel egészíti ki a zenekari hangzást. A mostani koncerten néhány szám erejéig Butu Arnold, a Face Today gitáros-énekese is közreműködik.

A koncert december 23-án, pénteken 21 órakor kezdődik a Kossuth utcai Face Music Pubban, vagyis az UFF nagytermében. A beugró 15 lej, ezért cserébe nemcsak az albumot kapjuk meg, de két vendégzenekart is, ugyanis színpadra lép a Teargaz és a Face Today is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."