Itthon » Ifjúság

Harmadik születésnapját ünnepli a Jungle Club

Amerikából és Magyarországról érkeznek DJ-k a szülinapi bulira és Jerzy is tiszteletét teszi az ünnepségen. Ajándékok, meglepetések dögivel – te se hagyd ki pénteken.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

-Z-iXicV3EKw_TtDZqV4sQXI/AAAAAAAAOrc/hfE7zclitqw/s640
-Z-iXicV3EKw_TtDZqV4sQXI/AAAAAAAAOrc/hfE7zclitqw/s640
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. november 30., 14:57
1 hozzászólás. 

buliplakatok_dec02

Már három éve, hogy a jelenlegi formájában működik a város egyetlen igazi klubja, a városi parkban található Jungle Club.

Születésnaphoz méltó módon sztármeghívottakkal fújja el a szülinapi gyertyákat a szórakozóhely.

Négy vendég is érkezik a december 2-i, pénteki bulira: a fő hangulatfelelős MC Dizzy lesz, aki egyenesen Los Angelesből érkezik a bulizók szórakoztatására.

Őt segíti DJ Wallas és DJ Johnnie, mindketten magyarországi lemezlovasok. A hölgyek nagy örömére ismét jelen lesz VV Jerzy, a Való Világ 4 sztárja.

Természetesen nem ünnep az ünnep ajándékok nélkül és most ráadásul a születésnapos ajándékoz.

A bulin kisorsolnak DJ Wallas CD és DVD mix lemezeket, Quiksilver ajándékokat és egy igazán szerencsés résztvevő a francia Alpokba utazhat síelni.

Az első száz vendéget Monster energiaital-vodka kombóval várják, de lesznek Jim Beam akciók és ajándékok, valamint a kötelező születésnapi torta sem marad el.

Jegyek elővételben 10 lejért kaphatók a Park étteremben, valamint a helyszínen is válthatók 12 lejes áron. Kezdési időpont: december 2, péntek, 22 óra. Asztalfoglalás a 0755-082.484-es telefonszámon lehetséges.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bodega
2011-11-30 20:52:38
"a város egyetlen igazi klubja"????? memé? ki írta helyettetek ezt a szörnyűséget? lehet, hogy a szórakoztató iparban igazinak számít, de a zeneiparnak csak a selejtje fordul ott meg, na jó, egy hete ott volt az Orpheusz is, a másik szárnyban, de tudjuk jól, hogy miért... Van a városban még klub, ami világszerte elismert az egy év alatt rendezett koncertek számát tekintve.....

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."