Itthon » Intézmények

Közel egy napig nem lesz gáz

Az E.ON gázszolgáltató felhívja a lakók figyelmét, hogy október 18-án a város több utcájában szünetel a szolgáltatás 9 és 19 óra között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

Gázcső
Több óráig nem lesz gáz
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 16., 14:21
4 hozzászólás. 

Az E.ON gázszolgáltató befejezte a felújítási munkálatokat az Építők és a Cipészek utcájában. A beruházás értéke 245 millió lej. Az új vezetékek összekapcsolása miatt szünetel a gázszolgáltatás csütörtökön.

Szünetel a szolgáltatás a következő utcákban, bejáratokban: Építők, Szabók, Lakatosok, Lakatos István, Keresztvápa, Napkelet, Győzelem, Függetlenség (41-63, illetve 40-80 szám között), Mórum, Verőfény, Kisköved, Virágok, Tihadar, Gyepes, Kovácsok, Tábor, Lorántfy Zsuzsanna, Zöld, Gábor Áron, Pacsirta, Kós Károly, Forrás, Haáz Rezső, Remete, Téglavetők, Céhek, Cipészek, Ifjúság, Asztalosok.

A gázszolgáltatás a munkálatok befejezése, vagyis 19 óra után fokozatosan indul újra. A szolgáltató felkéri a fogyasztókat, hogy az újraindulást követő 30 percben kövessék figyelemmel gázzal működő berendezéseiket. Szivárgás észlelése esetén ezt jelezni lehet a 0265-200.928-as, vagy a 0800-800.928-as telefonszámok valamelyikén.

sajtóközlemény



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
attila6
2012-10-17 12:32:25
Az E-ON gázszolgáltató székelyudvarhelyi és környéki fogyasztói nagy-nagy többségben magyarok. A vállalat elég profitot könyvel el, ebből jutna arra is hogy a gázszolgáltatás időleges felfüggesztését magyar nyelvű szórólapokon is kihirdesse. Lehet, hogy a cégnél nincs valaki aki lefordítaná a felhívás szövegét ? Vagy a magyar fogyasztónak csak a pénze kell ? ! Roppant arrogáns és udvariatlan a magatartásuk. A város vezetőségének ilyen esetben nincs véleménye ?
avatar
hottentotta
2012-10-17 13:19:27
Hai Romania
Romaniaban elunk uh ennyitt azert illik tudni. Amugy honnan vagy ilyen biztos az E-ON koltsegvetesevel kapcsolatban. Ekkora "luxust" szerintem folosleges alkalmazni. Ha nem tudsz romanul(ami nem kis szegyen) vegyel egy szotart es forditsd le. Varosvezetesnek ehez amugy semmi koze... ezzel kapcsolatosan elvaras toluk nem lehet... Nemetorszagba se adnak ki torok nyelven papirokat, pedig ott is nagy szamban van a kissebseg. Csak a szekely ember aki sirni tud mindenert...
avatar
taylor
2012-10-17 14:51:06
re: Hai Romania
Pontosan olyan a hozzászólásod mint egy soviniszta bukarestinek. Attól hogy Romániában élünk még használhatjuk az anyanyelvünket annak ellenére hogy beszélünk románul. Németországba a törökök 30 éve szivárogtak be. Székelyföldre meg Románia szivárgott be 90 éve. Ha ezeket a különbségeket nem érzékeled akkor a román média mellékterméke vagy. Ria ria
avatar
attila6
2012-10-17 15:48:00
re: hai Romania
Mint hottentotta, maga nagyon el van tájolva ! Mi erdélyi magyarok, székelyek nem bevándorlók vagyunk, hanem több mint ezer éve itt élő őshonos közösség. Hottentotta el kell fogadja akarva nem akarva azt, hogy ő itt a kisebbségi, a több mint 90%-os magyar közegben. Az általa említett németországi törökök államegyezmény alapján 1965 óta vállalhatnak munkát az NSZK-ban. Azóta nagyon sokan közülük megkapták a német állampolgárságot. Ha Hottentotta eljutna Köln törökök által lakott kerületeibe kapkodhatná a fejét, úgy érezné magát mintha valamelyik török nagy városban lenne. Képzelje mindenütt török felíratok, reklámok stb. vannak és a polgárok törökül beszélnek. Ők pedig bevándorlók, óriási különbség van az őshonosok és a bevándorlók között. Kedves Hottentotta és hozzája hasonló gondolkodásúak, le kellene már vetni a felsőbbrendűség zekéjét, mert már szegény Marx Károly is megmondta: "Nem lehet szabad az a nép, amely más népeket elnyom." Ne sajnáltassa az E-ON-t, mert sírásr...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."