Itthon » Intézmények

Áramszünetek hete lesz a mostani

Négy napon át összesen 19 települést érintő áramszünetek sorozatára lehet számítani. Olyan hely is van, ahol három napig nem lesz villany.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

Villanytelep
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. augusztus 05., 15:02
0 hozzászólás. 

A Villamossági Vállalat felhívása szerint augusztus 6-án, kedden kezdődik az áramszünetek sora. Ekkor Korondon három részen, a Kórház utcában, a Papmocsara utcában, valamint a Fő utcán a rendőrség és a Nagyágyú vendéglő között felújítási munkálatok miatt 9 és 17 óra között kell nélkülözni az áramszolgáltatást.

Szintén készülhetnek a lövéteiek is, itt a központban és a Vásárkert felé nem lesz áram javítási munkálatok miatt 8 és 15 óra között.

Másnap, augusztus 7-én, kedden 8 és 17 óra között áll le az áramszolgáltatás Korondon Alszegen és Árcsón javítási munkálatok miatt.

Zetelakán a Hegy részen is leáll az áramszolgáltatás – itt felújítási munkálatokat végez az Electrica Rt., ezért augusztus 6-án és 7-én, azaz kedden és szerdán is szünetel a szolgáltatás, mindkét nap 8 és 15 óra között. Az oroszhegyieknek is nélkülözniük kell az elektromosságot augusztus 6 és 8 között, azaz keddtől csütörtökig minden nap 8 és 16 óra között a falu teljes területén javít a szolgáltató.

Augusztus 8-án javítási munkálatok miatt 8 és 15 óra között szünetel az áramszolgáltatás a következő településeken: Homoródszentmárton, Bágy, Recsenyéd, Homoródszentpál, Homoródszentpéter, Városfalva, Karácsonyfalva, Oklánd, Homoródújfalu.

Augusztus 9-én szintén javítási munkálatok miatt kell leállásra számítani, ekkor 8 és 15 óra között Kányádban, Égében, Jásfalván, Székelydályában, Székelyderzsen, Székelymuzsnában és Peteken.

uh.ro/saktóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."