Itthon » Intézmények

Ide mehetsz vásárolni húsvétkor

Az intézmények és az üzletek ünnepi nyitásrendjét kattintás után olvashatja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

nyitvatartas3
Szombaton nyitva vannak a boltok, a többség hétfőn is nyit
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 14., 08:52
0 hozzászólás. 

A városháza nagypénteken csökkentett programmal dolgozik, déli 12-ig, és kedden, április 18-án nyit, a halotti bizonyítványok igénylésére a 0266218145-ös telefonszámon lehet jelentkezni. A bankok és más intézmények szintén zárva lesznek, mert idén az ortodox húsvét is az április 14-16-i hétvégére esik. A városi könyvtár nagypénteken, április 14-én 9 és 13 óra között lesz nyitva, szombattól keddig zárva lesz, legközelebb 18-án reggel 9 órakor nyit. A bíróság, az ügyészség, a közpénzügyi hivatal munkatársai szintén kedden kezdenek újra dolgozni.

Ami a fogorvosi ügyeletet illeti, azt itt találod meg, az ügyeletes gyógyszertárat pedig itt, egyébként a gyógyszertárak egyéni munkaprogram szerint dolgoznak. A II. Rákóczi Ferenc utcában levő Tünde gyógyszertár szombaton, vasárnap és hétfőn is 10 és 18 óra között tart nyitva.

A fontosabb élelmiszerüzletek szombaton többsége a megszokott program szerint tart nyitva. A Szuper üzletek (Market, Csemege, Diszkont, Junior, Horizont, Kőkereszt) húsvéthétfőn 8 és 16 óra között lesznek nyitva. A Merkúr áruházak és a Szuper üzletek vasárnap kivétel nélkül zárva lesznek.

A Kaufland szombaton 7 és 16 között lesz nyitva, húsvéthétfőn pedig 9-14 a nyitvatartási program. A Lidl-ben szombaton 7-19 óra között szolgálnak ki, vasárnap és hétfőn is zárva lesznek. A Penny Market szombaton 7 és 19, hétfőn pedig 9 és 17 óra között tart nyitva. A Harmopan kenyérüzletek vasárnap és hétfőn zárva lesznek, szombaton a megszokott programjuk szerint nyitanak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."