Itthon » Intézmények

Nálatok lesz-e útlezárás? S lehet-e parkolni?

Annyi forgalomkorlátozás lesz a hétvégén, hogy szerintünk menj gyalog. Vagy biciklivel. De ha mégsem tudsz kiszállni a kocsiból, akkor kattints.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

behajtani
Kíméljük meg egymást a bosszúságtól: na hajtsunk be oda, ahova nem kéne
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. október 26., 14:49
0 hozzászólás. 

Dühös sofőrök hétvégéjének elébe nézünk. Október 27-én és október 28-án több forgalmi rendváltozásra számíthatnak azok, akik autóval járnak. Mindjárt október 27-én, pénteken reggel (kinek mikor..?) fél kilenctől egészen másnap délutánig lezárják a Bethlen Gábor utcát.

Ugyanebben az időszakban az Eötvös József utcában kétirányú lesz a forgalom, illetve tilos lesz a parkolás. Szintén ekkor forgalomkorlátozás lesz a Wesselényi Miklós utcában a Mihai Eminescu utcáig. Azok az autóvezetők, akik Segesvár, valamint Brassó irányába autóznak, az Orbán Balázs, Nicolae Bălcescu és Wesselényi Miklós utcák kereszteződésétől az Orbán Balázs utca – Dózsa György utca – Tamási Áron úti körforgalom – Sziget utca – 1918. december 1. utca útvonalon tehetik ezt meg.

Tilos lesz a parkolás az Eötvös József utcában, az Orbán Balázs utcában a Dózsa György utca és a Fernengel-üzletnél található útkereszteződés között, a Dózsa György utcában a Tamási Áron utca és az Orbán Balázs utcák közötti szakaszon, a Tamási Áron úton a Művelődési Ház és a Dózsa György utcák közötti szakaszon, illetve a Sziget utcában és az 1918. december 1. utcában.

A korlátozás a munkálatok időszakára lesz érvényes, ebben a periódusban nem fognak működni a jelzőlámpák sem a Fernengel-üzletnél, illetve a Tamási Áron utca és a Wesselényi utca találkozásánál található útkereszteződésben. Figyelni kell jól, mert rendőrök irányítják majd a forgalmat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."