Itthon » Kék fény

Füst miatt volt riadalom a Bethlenben

Füsttel telt meg egy Bethlen-lakótelepi lakás, miután tulajdonosa a gázégőn hagyta ebédjét. A tűzoltók avatkoztak be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

tuzoltok regi
tuzoltok regi
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. június 11., 15:46
1 hozzászólás. 

A Szabók utcája 7. szám alatti tömbház egyik lakója feltehetően a gázégőn felejtette melegíteni szánt ebédjét, mert a helyszínről eltűnt, a füstöt a szomszédok vették észre. A tűzoltók percek alatt a helyszínen voltak, eloltották a gázégőt, majd rendőr is érkezett a helyszínre.

Szerencsére kár nem keletkezett, nem gyúlt meg semmi, csak a füst volt nagy és a riadalom. A tulajdonos még nem került elő a tűzoltók szerint, rendőr várja lakása előtt.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Milan Yorgi
2012-06-12 11:43:03
Hello
A helyszinen voltam.Az emberek kepesek tulreagalni dolgokat, az-az bolhabol-elefantot csinalni.Eleg lett volna egy "minimax" sot abbol is a legkisebb.Este az emberkevel talalkoztam a helybeli kis sorozoben,nyugodt volt, meselgetett valami tortenetet..mintha nem is vele tortent volna ez az eset.1 szo mint 100 tul felvolt fujjva az egesz dolog,szerintem is.
Meg volt egy hasonlo eset nem messze a Gyozelem utcaban, a mult heten, itt meg semmifele fust vagy tuz nem volt,annal nagyobb szirenazas es akcio.Most nem ertem,egyesek szorakozasbol hivogatjak a tuzoltokat vagy eleg ha elborult egy mecses vagy gyertya s ettol is bepanikolnak? Szepek - vaganyak a tuzoltoautok, csupa feny,csili-vili, birom en is, de mivan ha pont ekkor egy valodi tuzesethez is riasztjak?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."