Itthon » Kék fény

Csoportos ételmérgezés a tó mellett

Tizen sérültek meg tíz autóbalesetben, a Gyilkos-tónál csoportos ételmérgezés történt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento
mento
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. július 23., 09:12
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (július 16-22) statisztikája szerint agyvérzéssel tizenkilenc, szívinfarktussal kettő, más szívproblémával pedig huszonnégy személyt vitt el a mentő.

Tizenöten csonttörés miatt kerültek mentőbe, magas vérnyomással pedig harmincketten. Nyolc testi sértés volt, lázas állapotban harminchárman kerültek kórházba. Összesen tíz közlekedési baleset történt, ezekből tíz sérültet vitt el a különböző helyszínekről a mentőautó.

Gyomorvérzéssel kettő, pillanatnyi elmezavarral pedig összesen tizenegy személy került a mentősök keze alá. Heten rángógörccsel kerültek mentőbe, hasmenéssel tizenkét embert vitt el a mentő, tizenötöt pedig légzéselégtelenség miatt. Tíz allergiás reakciót is regisztráltak (ezek rovarcsípések miatt voltak), egy gyógyszermérgezés volt, mert egy személy ezzel a módszerrel akart öngyilkos lenni.

Önakasztással végzett magával egy személy, ez Maroshévízen történt. Volt tizenhat ájulás, hét epilepsziás krízis, egy esetben pedig azért kellett kihívni a mentőautót, mert egy személy véletlenül benzint ivott.

Történt egy kígyómarás, ételmérgezésssel 19 személy vittek be a mentők. A csoportos ételmérgezés a Gyilkos-tónál történt, egy kisbusznyi kiránduló kisdiákot kellett kórházba vinni a hétvégén. Tragédia történ a Szejkefürdőn, egy fürdőző vízbe fulladt, a mentősök csak a halál beálltát tudták megállapítani.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."