Itthon » Kék fény

Áttörte a sorompót, majd autónak ütközött

Átszakította a városi kórház sorompóját és a szabályosan parkoló autóba rohant. Több autó is megrongálódott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

baleset
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 10., 12:41
7 hozzászólás. 

Balesetet okozott szerdán délben egy figyelmetlen sofőr, aki a székelyudvarhelyi városi kórház udvaráról akart a Tábor utcába kihajtani. Autóján kívül még két parkoló gépjármű megsérült, illetve a kórház automatizált sorompója is megrongálódott.

A helyszínen tartózkodó szemtanúk elmondása szerint a sportkocsit vezető hölgy a zsetont szerette volna bedobni az automatizált kiléptető rendszer dobozába, de valószínűleg túl messze állt meg gépkocsijával. Amikor próbálta elérni, lába lecsúszhatott a fékről a gázpedálra és az automata sebváltóval működő autó áttörve a sorompót a szemközt parkoló gépkocsiba rohant.

Az ütközés erejétől a parkoló autó a szintén mögötte állomásozó Ford típusú autónak ütközött, itt már jóval kisebb károkat okozva. A szemtanúk szerint személyi sérülés nem történt.

A kórház sorompója azóta már újra működik.


címkék:

7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hunikovacs
2013-04-12 17:43:01
Ejnye-bejnye
Hmmmm... Hallottam az esetről és meglepve olvasom a dolgot a Szekelyhon.ro oldalon... A kommenteket,“ a ferje “ írásait, viselkedését... Hol is kezdjem?... Egy volt alkalmazottja vagyok a“ a ferje “ -nek, helyesen is tudok írni + iskolám is több van pár osztállyal a “ a ferje “ -nél. Öt hónap után munkakönyvezett, azt is csak azért mert megfenyegettem, hogy ha nem teszi otthagyom azonnal. Amikor meg beadtam a felmondásomat, azt aznap felvitte a Munkaügyhöz... : ) A neje valóban a cégnél van munkakönyvvel, de nem dolgozik az is igaz. Nos, miről is van szó ,“ a ferje “ hazugságairól? Ha még mindig földméréssel foglalkozik a kedves “ ferje “ , akkor már meg is van az első hazugság mert nekem 2010 decemberében azt mondta, hogy hagy fel ezzel az áldatlan szakmával... Csak egy pénteki napon 3600 lejt keresett három méréssel Bétában, amiből egy garast sem adott nekem a plusz munkáért, az egész napos szaladgálásomért. Ez az áldatlan szakma és a fáradtságos munka...
avatar
blazsek
2013-04-15 13:13:22
"A helyszínen tartózkodó szemtanúk elmondása szerint a sportkocsit vezető hölgy a zsetont szerette volna bedobni az automatizált kiléptető rendszer dobozába, de valószínűleg túl messze állt meg gépkocsijával. Amikor próbálta elérni, lába lecsúszhatott a fékről a gázpedálra és az automata sebváltóval működő autó áttörve a sorompót a szemközt parkoló gépkocsiba rohant." NŐ :-D
avatar
hunikovacs
2013-04-12 17:44:03
Bejnye
A cégtől soha egy gombostűt el nem vittem (mint ahogy máshonnan sem) , de mégis magából kiindulva egyéb sem volt, csak a gyanusítgatások, hogy hol a CD-ket lopom, hol a CD-s papirokat, hol ezt, hol azt. Egyszer még az autója ellopásáért is rám akarta a rendőrséget küldeni a szégyentelen (!!!) . Közben csak az egyik ismerőse vitte el a sportkocsit egy pár percre, próbára... Bocsánatot kért utána tőletek? Mert tőlem nem... A keresztúri kanalizálás méréseit egyedül csináltam meg egy segéd inassal, ott 500 lej prémium volt hazudva,amit azóta is mind adogat nekem “ a férje “, ahogy az utolsó három napot is mind fizeti, amit ledolgoztam neki. Így én is Nobel díjat adok annak, aki tisztességes munkával meggazdagszik... Az akkori iroda budiját még budinak is becézés hívni, nem mertem hátramenni sem ha nem volt muszály, de ez “ a ferje “-t nem zavarta. Hogy zavarjon egy olyan embert, aki a Kossuth-ban letekeri a 16500 eurós sportkocsi ablakát, hogy a választóvonalra köphessen egy irdatlant??
avatar
hunikovacs
2013-04-12 17:44:52
Ejnye
A cégnél hol ezt, hol azt mocskolta, a Telekkönyvi osztályt mosta a legkeményebben (az az aljas Ildikóné...) és a többi földmérőt (Mike,Andy,stb)... Amikor jöttem el a cégtől,( újból magából kiindulva) megfenyegetett hogy a SRI-t küldi rám, ha valami adatot elloptam... Ezt az aljasságot!... Keresztúrról kellett nemrégiben meghalljam, hogy engem is mocskol a hátam mögött, hála az odaadó munkámért, valami eszement hazugságot telresztve rólam, persze ismét saját magából kiindulva... A helyzet az, kedves “ ferje “ , hogy aki ismer mindkettőnket annak tiszta s világos mint a Nap, hogy kettőnk közül kire illik inkábbb rá az, amit rólam terjesztesz... : ) Aki meg csak engem ismer, annak mondhatsz mert csak minimum szemberöhög, max. meg kapsz egy szájpuskát. S aki csak téged ismer, annak mocskoljál csak nyugodtan, mert magasról teszek rá. Csak magadat járatod le... Ezért nincs egy barátod. Áldom az Égieket, hogy nem volt a járdán egy kisgyerekét toló anyuka, vagy bárki ember vagy állat...
avatar
caterpilar
2013-04-12 21:23:16
Szekelyhon show
Egyszeruen fantasztikus a Szekelyhon commentjeit olvasni..nagyon szorakoztato..kesz valosag shoow...Ki ez a hires Kopkodos Foldmero? tudja valaki..ismeri valaki?
avatar
igazsag
2013-04-13 16:22:07
Ez már tulmegy minden határon
Ennyi hazug beszédet rég nem hallottam. Történetesen ismerem a szoban forgószemélyt és biztosan állíthatom, hogy aljas rágalom az egész. A környéken ahol lakik és látjak hogyan is él mind jó véleménnyel vannak rola. Ügyfelei közül is sokat ismerek és elégedett visszatérő kliensek ezért sok a munkája. Akin csak tud segít bármikor legyen az az akár kölcsön vagy bármi más. A fenti rágalmak minősítik azt aki irta, tanultam pszihologiát és az ilyen ember nem normális, antiszocilális és remélem nem magyar vér csörgedezik az ereibe. Elég szomorú, hogy ilyen alakok szivják városunk levegőjét, szégyelje magát de még azt se tudja. Arrol nem is beszélve, hogy olyan személyeket kavar bele akiknek semmi köze az egészhez, ez bizonyítja mennyire gátlástalan. Ritka példány, ilyet csak filmen látni, ezekböl lesznek az eröszakot és gyilkosságot elkövetök. Na de mi köze az egésznek egyáltalán a felfujt balesethez? Semmi más csak irigység. Ha egy rossz kocsival történt volna senkit se érdekelne.
avatar
hunikovacs
2013-04-13 19:45:42
"igazsag??"
Azt sem tudod mit beszélsz. Én TÉNYEKET irtam ide le és te ezek szerint nem ismered a személyt egyáltalán,csak a maszkot amit mutat neked, te "pszihológus" :) Még van amit tanulj e szép szakmából, de elmondom hogy erre születni is kell, mind tanulhatod... A környéken ahol lakik mind rossz véleménnyel vannak róla, nem tudom kivel beszéltél és persze milyen állásponttal. Nem tudom ki az antiszociális, a szemtanúkat kérdezd meg talán akik ott voltak a mostani esetnél... Én amit akartam leírtam és amit leírtam az mind megtörtént, ha ismered a személyt talán kérdezd meg tőle a dolgokat. Amúgy engem többet nem is érdekel az egész, nem nagyon van időm itt vitatkozni. Irigy se voltam soha senkire, csak szerettem ha kifizették a munkámat úgy ahogy az meg volt igérve,egyezve. Amúgy a személyre sem haragszom már,ennyit ér és kész,ez van. Akoriban jól jött volna az az 500 lej, most már ha ideadná se venném el. Van amire költse most... Ennyi,részemről elfelejtve ez a téma.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."