Itthon » Kék fény

Kilopták az alkatrészeket az autóból

Egy Daewoo Matiz személygépkocsi motorteréből loptak alkatrészeket ismeretlen elkövetők.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

matiz
Feltörték és alkatrészeket loptak ki belőle
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2013. szeptember 03., 16:15
1 hozzászólás. 

Kovács Magda kedd reggel a piacra készült autójával, de az nem indult. Többszöri próbálkozás után szerelőt hívott, aki megállapította, hogy a motortérből több fontos alkatrész is hiányzik, így az autó működésképtelen. Ezeket kilopták belőle.

„Tegnap délután négy órakor leparkoltam az autót a Függetlenség 46 szám előtt, akkor teljesen jól működött. Tíz éve ott parkolok, soha semmi gondom nem volt. Ma reggel, amikor a piacra indultam volna nem sikerült beindítani az autót. Megpróbáltuk belökni a Gábor Áron utcába, hátha beindul. Amikor láttam, hogy az olaj is folyik belőle, szerelőt hívtam. Ő mondta, hogy a szűrők, kábelek és egyéb alkatrészek is hiányoznak" – mesélte portálunknak az elkeseredett autótulajdonos.

Magda jelentette az esetet, a rendőrség munkatársai kiszálltak a helyszínre, rögzítették a nyomokat. Az autóban volt riasztókészülék is, de az elkövető, vagy elkövetők úgy nyitották fel a motorháztetőt, hogy az nem érzékelte. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indít eljárást lopás és rongálás gyanújával.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
tybor
2013-09-04 08:47:14
Az én automat ugyanott ütette meg valaki és elment anélkül hogy hagyott volna egy telefon számot. A rendörseg meg csak ki sem jött. Igy maradtam en a kárral pedig a biztositás ezért van, hanem miért fizetünk annyit a biztositasra. Sajnos ilyenek vagyunk.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."