Itthon » Kék fény

Megfagyott egy férfi

Súlyosan kihűlt állapotban találtak meg egy 26 éves férfit, akit a csíkszeredai kórházba vittek, de a sürgősségen életét vesztette.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Két öngyilkossági kísérlet is történt
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 03., 09:39
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (január 27-február 2) statisztikája szerint öt szívinfarktus történt a megyében, tizenhárom agyvérzés volt, illetve huszonegy személyt különböző szívproblémákkal vitt el a mentő. Harminckilencen magas vérnyomás következtében, heten pedig csonttörés miatt kerültek mentőbe, huszonhat szülő nőt is mentő vitt kórházba, öt testi sértés történt.

Tizenkét részeg embert is el kellett vigyenek a mentősök, hat embert felső tápcsatornai vérzéssel kellett kórházba vinni, harminchat személyt pedig lázas állapotban. Három autóbalesetben négyen sérültek meg.

Pillanatnyi elmezavarral tizenheten kerültek mentőbe, rángógörccsel hat személyt vittek kórházba, légzéselégtelenséggel pedig tizennyolc embert. Két gyógyszeres öngyilkossági kísérlet volt (mindkét illetőt megmentették), kómás állapotban négy embert vittek kórházba, ketten pedig vírusos májgyulladás miatt kerültek mentőbe.

Két hipotermiás eset volt, egy ember Csíkszentmihályon könnyebb fagyási sérüléseket szenvedett, viszont egy újtusnádi 26 éves férfinak már nem tudták megmenteni az életét. A mentőszolgálat diszpécsere szerint ittas állapotban találtak rá, nem volt eszméleténél, a mentő a csíkszeredai kórházba vitte, de a sürgősségi osztályon életét veszítette.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."