Itthon » Kék fény

Súlyos síbaleset történt a Hargitán

Hátgerincsérülést szenvedett egy nyárádszeredai fiatal a Madarasi Hargitán található hóparkban szombaton, a déli órákban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Madarasi Hargita
Több tábla is figyelmeztet a veszélyre, a sízőt ezek sem riasztották el
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. február 10., 17:00
1 hozzászólás. 

A síző nem vette figyelembe a hóparkban felállított figyelmeztető táblákat, és a sisakból és hátgerincvédőbőé álló védőfelszerelést sem viselte, bár ennek használatát az üzemeltetők is ajánlják. Ugyanakkor nem mérte fel kellőképpen a terepet és saját tudását sem – tájékoztatott a baleset körülményeiről Magyari Tekla, a Madarasi Hargitán található Síközpont sajtószóvivője.

A sérültet a marosvásárhelyi kórházba vitték.

Magyari hozzátette, hogy korábbi közleményükben is felhívták a figyelmet a hópark bejáratánál található használati útmutató tábla elolvasására, amelyen három nyelven olvasható a biztonsági felhívás, ugyanakkor fokozottan felhívják a figyelmet arra, hogy a hóparkot mindenki saját felelősségére, körültekintően használja.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Fck1
2014-02-10 19:42:23
Hozzátéve személyes tapasztalataimat még a védő felszerelések sem képesek mindig megvédeniük. Evégre csak körültekintőnek kellene lenni,és vigyázni magunkra,ugyanúgy másokra,meg a józanész határán belül maradni..Legfőképp a baleseteknél akadok ki,mert legtöbb ember megállás nélkül elmegy,a balesetet szenvedett személyek melett,tisztelet a néhány kivétel.Nagyon jó érzés ha valaki segítőkész. Örülök,hogy a salvamont és jandarmeria néhány embere folyton a pályán siklik,mert legtöbb esetben,ők azok akik segítenek.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."