Itthon » Kék fény

Elütötte, majd nem várta meg a rendőröket

Súlyos baleset történt Székelyszentkirályon még csütörtökön este, de az elkövető csak másnap délután került elő. Ittasan.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-12
Többen úgy ültek autóba, hogy korábban ittak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 24., 10:34
0 hozzászólás. 

Csütörtökön este fél kilenckor a szentkirályi 33 éves P. I. A. a településen kívül autózott, amikor elgázolta a szintén szentkirályi 22 éves P. M.-et. Utóbbi megsérült (eltört az orrcsontja), de egy másik autó vitte kórházba - az elkövető pedig nem várta meg a rendőröket a helyszínen, hanem elhagyta azt. Másnap délután három órakor azonosították a rendőrök, leheletében 0,70 ezreléket mutatott ki az alkoholszonda fél nappal a baleset után, s az is kiderült, hogy gépjárművezetői engedély nélkül vezetett. Bűnvédi eljárás indult ellene.

Pénteken reggel egy olyan autóvezetőt is megállítottak Szentkirályon, aki korábban ivott: a helybeli 51 éves B. I. leheletében 0,23 ezreléket mutatott ki a műszer, ez már kihágásnak minősül. Hétfőre virradóra Székelyudvarhelyen is olyan autóvezetőt állítottak meg a rendőrök, aki korábban szeszesitalt fogyasztott: a 32 éves csíkszeredai hölgy, V. A. leheletében is 0,20 ezreléket mutatott ki az alkoholszonda.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."