Itthon » Kék fény

Rátámadtak Gálfi fiára Gáborék (videó)

Csütörtök reggel késsel fenyegette meg Gálfi Zoltánt a Gábor család több tagja a Kaufland melletti autómosóban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

moso-1
Fotó: Kakasy Botond | Illusztráció
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2016. január 15., 14:09
4 hozzászólás. 

Gálfi Zoltán csütörtök reggel nyolc óra előtt pár perccel állt be a Kaufland szomszédságában működő önkiszolgáló autómosóba. Rövid időn belül egy piros Dacia Nova húzott a másik beállóba. Zoltán elmondása szerint fel sem tűnt neki, hiszen épp az aprópénzt készítette elő, amivel a mosót indította.

Először Gábor Dénes tűnt fel a két részleget elválasztó fal végénél és hangos fenyegetőzésbe, szitkozódásba kezdett. Zoltán szerint az őt és családját érő hasonló atrocitások szinte mindennaposak, így próbálta elkerülni a konfliktust, eleinte nem vett tudomást róluk. Gábor Dénes közben a mosó végéhez sétált és pisilni kezdett vagy legalábbis úgy tett. Közben az autóból többen is kiszállták. Ifjabb és idősebb Ötvös Eszter is megjelent, illetve a legkisebb testvér, László. Fenyegetni kezdték, hogy megölik, levágják a fejét, mindegy hogy neki vagy az apjának, de folyni fog a vére. És vigyázzon, mert láthatja, nem lehet tudni, mikor kapják el egyedül.

Zoltán próbálta mellőzni a párbeszédet, de kezdett elmérgesedni a helyzet. Végül Gábor Dénes, aki közben visszament az autóhoz a vízpumpa pisztolyával a kezében újra Zoltánhoz közelített, majd többször is neki indult. Felesége egy bicskát vett elő a zsebéből, majd azzal hadonászott, és azt mondta „most megszúrlak".

Hogy nem fajult tovább a dolog, talán annak köszönhető, hogy Gálfi Zoltán elővette telefonját, s közben egy másik autó is a mosóhoz érkezett. Ekkor hátráltak meg Gáborék. Zoltán ezután a Kaufland parkolójába hajtott, ahonnan azonnal értesítette édesapját a történtekről, aki jelentette az esetet a 112-es segélyhívón. Ez után Zoltán visszament a helyszínre és megvárta a kiérkező rendőröket, de addigra a Gábor család tovább állt.

Az esetet rögzítették a mosó biztonsági kamerái. A felvételen jól látszik, Gábor Dénes miután megérkezik a mosóba, beteszi a pénzt, de mosás helyett határozott léptekkel elindul a másik oldalra, ahol Gálfi az autóját készül megmosni. A videón 2:03-kor a bal felső sarokban látszik a villanás Ötvös Eszter kezében.

A kamera hangot nem rögzít, de a testbeszéd mindent elárul, mint ahogy a bicska is jól látszik Ötvös Eszter kezében, ahogy a videó második percébe lépünk. Igaz, az asszony csak deréktól lefele jelenik meg, de kezében láthatóan villan a bicska pengéje.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2016-01-15 15:38:47
Erősen operatívak ezek a rendőrök...
avatar
andrispol
2016-01-16 02:26:22
re:
avatar
hahaha
Erősen operatívak ezek a rendőrök...
miert van az hogy mindig a rendorok a hibasak? A videon latszik hogy 08:14 kor erkeznek es 08:06 kor van vege a cirkusznak szoval 8 perc alat maris ott vannak...persze azzal nem szamoltam hogy Galfi elobb elment a helyszinrol, hivta az apjat majd az apja hivta a 112 segelyhivot ki tudja mikor a 08:14 - es idohoz kepest. Ugyhogy kerdem en kedves hahaha hogy megis mi alapjan ironizalod a rendoroket? Amugy ez nemzeti problema , egesz orszagszerte eszreveheto hogy egy rendorauto mindig valahogy tobb helyet foglal el jardan-parkolaskor mint egy sima civil kocsi.
avatar
szattilasz
2016-01-16 15:07:45
egyet értek
Egyet értek. Muszály, hogy zsémbeljen mindig valaki. Tipikus
avatar
smpr
2016-01-18 16:47:46
re: egyet értek
avatar
szattilasz
Egyet értek. Muszály, hogy zsémbeljen mindig valaki. Tipikus


1. Egyetértek
2. http://muszaj.hu
3. Szívesen

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."