Itthon » Kék fény

Hat autóbaleset kilenc sérülttel

Múlt héten még nem voltak egészségügyi hatásai a nagy melegnek a statisztikák szerint. A szív- és érrendszeri betegségek vitték a prímet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fotó: illusztráció
fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2016. június 20., 10:47
0 hozzászólás. 

Infarktus miatt ketten, magas vérnyomással 57-en kerültek kórházba a 2016. június 13-19. közötti héten a Hargita Megyei Mentőszolgálat statisztikája szerint. Agyvérzést 17-en kaptak, csonttörést 18-an szenvedtek el, traumák miatt pedig 29 személyt vitt kórházba a mentő.

Testi sértés miatt 5-en kerültek kórházba múlt héten, részegség miatt 14-en, ájulással járó rosszullét miatt pedig 16-an. Elmezavar és epilepszia miatt is kétszer, asztmás roham miatt 5-ször szálltak ki a mentősök. 25 vajúdó nőt is mentő vitt kórházba.

Szokatlanul sok, 6 autóbaleset történt a megyében, amelyeknek összesen 9 sérültje volt. Egy személy gyógyszerrel akart véget vetni az életének, kómás állapotba kilencen kerültek, sürgősen kórházi kezelést igénylő lázas állapotba pedig 39-en. 15-en rángógörcs miatt kértek segítséget, tápcsatornai vérzés miatt pedig 6-an. Egy személynél a gyógyszer, egy másik embernél pedig a darázscsípés váltott ki allergiás rohamot.

Égéses eset egy volt, nehéz légzéssel 21-en küszködtek. Köztérről 5 személyt vittek be a kórházba, és nyolc ember hunyt el, akiken már nem tudtak segíteni a kiérkező mentősök. Ők többnyire idős emberek voltak – mondta a mentőszolgálat képviselője.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."