Itthon » Kék fény

Előzetesbe teszik a kórházi tolvajt

Több beutalt betegtől lopott egy zetelaki visszaeső kedden a Székelyudvarhelyi Városi Kórházban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-12
fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. július 06., 09:07
0 hozzászólás. 

A városi kórház személyzete kedden délután fél négykor értesítette a székelyudvarhelyi rendőrséget arról, hogy ismeretlen elkövető több beutalt pácienstől lopott a sebészeti osztály egyik kórtermében.

A helyszíni vizsgálatok során kiderült, hogy egy 21 éves, Homoródszentmárton községi páciensnek eltűnt a táskája a személyazonossági igazolvánnyal, további iratokkal és körülbelül negyven lejjel, továbbá egy 74 éves homoródszentpáli és egy 54 éves székelyudvarhelyi betegnek a mobiltelefonját tulajdonították el. Mindhárman ugyanabban a kórteremben feküdtek. A páciensek déli 12 óra után az ebédlőben tartózkodtak, az elkövető ekkor járhatott a kórteremben. 

A kórház egyik kamerájának felvételén sikerült azonosítaniuk az elkövetőt, aki egy női táskával hagyta el az épületet. A rendőrség közleményéből kiderül, hogy a 46 éves S. Z., Zetelaka községből, visszaeső bűnözőnek számít. A körülbelül 750 lej összértékű zsákmányt visszaszolgáltatták jogos tulajdonosaiknak.

A gyanúsítottat 24 órás őrizetbe vették lopásért, és szerdán a székelyudvarhelyi ügyészségen kell jelentkeznie, ahol előzetes letartóztatásba helyezéséről döntenek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."