Itthon » Kék fény

Mind a négy kerekét kivágták az autónak

Szombat éjszaka rongálták meg a kocsit kétszáz eurós kárt okozva. Nem először történik ilyen az utóbbi időben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Randalírozókra gyanakszanak a környéken lakók
Randalírozókra gyanakszanak a környéken lakók
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2016. augusztus 08., 10:43
0 hozzászólás. 

Vasárnap reggel vette észre a tulajdonos, hogy mind a négy kereke le van ereszkedve. Az autó szabályosan parkolt a tömbház előtt, senkinek nem állt az útjában, ez nem lehetett a gond – állítja.

− Először abban reménykedtem, hogy csak leeresztették, de a gumisnál kiderült, hogy mind a négy kerék ki van vágva – mondta a tulajdonos.

kivagottgumi2

A szervizben megjelölték a vágások helyét

Nem jelentette a rendőrségen, mert hallott arról, hogy több eset is történt, amik nem oldódtak meg, és végül a rendőrök lezárták az ügyet, elég gondot jelentett számára, hogy vasárnap meg kell javíttatnia az autót – magyarázta.

Két hete a Lilla kenyérüzlet előtt két kocsinak vágták ki a kerekeit, azelőtt pedig a Diablo pizzázó előtt történt ugyanez három autóval – mesélte. Azt gyanítja, hogy fiatalokból álló banda követheti el a sorozatos rongálásokat.

kivagottgumi3

A közelben levő kocsma tulajdonosa azt mondta, aznap éjszaka 3-szor küldött el egy ittas embert, talán még ő akarhatott bosszút állni, mert neki is szürke színű a kocsija.

Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő is emlékszik arra, hogy volt ilyen eset még az elmúlt egy hónapban Székelyudvarhelyen, és valóban nem oldották meg az ügyet, de mindenképp azt ajánlja, hogy aki bűncselekmény áldozata lett, jelentse azt a rendőrségen. Van, amikor nagyon gyorsan elfogják az elkövetőt, van, hogy csak később, hónapok múlva, és előfordul, de nagyon ritka, hogy sohasem találják meg, ki volt a tettes.

A sajtószóvivő, miután alaposababn utána nézett a kerékkivágásos cselekedeteknek, elmondta, idén 6 ilyen esetet jelentettek Székelyudvarhelyen, februárban, márciusban és júliusban történtek. Ezeknek valószínűleg 3 elkövetője van, ugyanis nagyon hasonlóak a  bűncselekmények körülményei. A februáriaknak megtalálták az elkövetőjét, a másik két tettes utáni nyomozás még folyamatban van.

Ha nem jelentik a rendőrségen a dolgot, akkor biztos, hogy csak a kárral maradnak, feljelentés esetén azonban komoly esély van rá, hogy elkapják az elkövetőt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."