Itthon » Kék fény

Autótolvajt kapott el a rendőrség

Szovátára ment bulizni, majd jogosítvány nélkül, lopott autóval tért haza egy csomafalvi fiatalember.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

autotolvaj
Autótolvajt kapott el a rendőrség fotó:archívum
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2016. november 07., 14:18
0 hozzászólás. 

Gyergyócsomafalván találták meg a rendőrök azt az autót, amelynek eltűnését szombat reggel jelentették a parajdi rendőrségen.

A helyszínelés során kiderült, hogy a 13B országút mellett leparkolt járművet tulajdonosa nem zárta be és a kulcsot a gyújtáskapcsolóban hagyta.

Az esettől mintegy 900 méterre a rendőrök egy másik - feltehetően lopási kísérlet miatt - megrongált autót is találtak, amelynek a bal oldali első ablakát törték be.

A hatóság országos körözést adott ki az eltűnt gépjárműre, a gépkocsit vasárnap reggel Gyergyócsomafalván rendszámtáblák nélkül találták meg.

A helyszínre kiérkező rendőrök azonosították az autót eltulajdonító 22 éves B.S.-t, majd a nyomozás során kiderítették, hogy a gyanúsított Szovátára ment szórakozni szombat este, ahonnan hazafele igyekezve alkalmi fuvarral jutott el Parajdig. Ott betörte a korábban említett jármű ablakát, de mivel nem tudta beindítani azt, továbbhaladva megtalálta a nyitva felejtett másik autót és hazament vele.

A lopással, lopási kísérlettel és jogosítvány nélküli autóvezetéssel gyanúsított B.S.-t 24 órára őrizetbe vették, előzetes letartóztatásáról hétfőn tárgyalnak a székelyudvarhelyi ügyészségen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."