Itthon » Kék fény

Kábítószer miatt került a mentőbe

A legtöbben magas vérnyomás miatt lettek rosszul, halálos autóbaleset és drogmérgezés is történt, de gyerekek is születtek szép számban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento
A kép illusztráció.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. október 22., 13:14
0 hozzászólás. 

A Hargita megyei Mentőszolgálat október 15. és október 21. közötti statisztikája szerint három személy kapott szívinfarktust, huszonnyolc pedig különböző szívpanaszok miatt szorult segítségre. Magas vérnyomás miatt is sokan kerültek a mentőbe, szám szerint ötvennyolc személynek volt ilyen problémája az elmúlt héten, agyvérzést tizenketten szenvedtek.

Szülő nőkhöz tizenhét alkalommal hívtak mentőt, nyolc ember pedig csonttöréssel került kórházba. A különböző traumák miatt harminchat esetben kellett beavatkozniuk a mentősöknek, testi sértéssel hat személyt vittek be.

A megye területén hat autóbaleset történt, amelyekben tizenkét ember sérült meg, egy pedig elhunyt – tudtuk meg a mentőszolgálat munkatársától.

Epilepsziás krízise négy személynek volt, harmincketten belázasodtak, ittas állapotban tizenhatan kerültek a mentőautóba, és húszan ájultak el az említett időszakban.

Pillanatnyi elmezavar tizennyolc embernél lépett fel, hasmenés miatt tizenkét személy szorult segítségre, nyolc másik kómába esett, két embert pedig asztmás roham miatt vittek be.

Közterületről négy alkalommal riasztották a mentősöket, tizenegy alkalommal már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Rángógörcs miatt kilencen, felsőtápcsatornai vérzés miatt öten kerültek a mentőautóba. Egy személynél méhcsípés, további három személynél ismeretlen ok váltott ki allergiás reakciót, valamint egy gyógyszerallergiás esetet is regisztráltak.

Ételmérgezés miatt három személyt vitt el a mentő, egy személy etnobotanikus szerektől lett rosszul.

Harminckilencen nehézlégzésre panaszkodtak, égési sérüléseket egy ember szenvedett az elmúlt héten, három alkalommal kutyaharapás áldozatait látták el a mentősök.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."