Sport » Minifoci

Sokat nem változik a városi minifoci

Nemsokára kezdődik a városi kispályás labdarúgó bajnokság, a részletekről Karda Zoltánt kérdeztük.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

Karda_Zoltan
Karda_Zoltan
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. szeptember 03., 08:04
0 hozzászólás. 


Idén is zajongni fog hétköznap délután a sétatéri minifocipálya. A tavalyi résztvevők többsége már visszajelezte részvételét erre a szezonra is. Két csapat levonult a porondról, a Tűzoltók és a Kacsasza, de helyüket újonc együttesek veszik át.

Karda Zoltánt, a rendezvény főszervezőjét kérdeztük meg a részletekről. Kérdésünkre Karda úr szívélyesen válaszolt, sok mindent megtudhattunk a bajnokságról és annak lebonyolítási nehézségeiről.

Karda_Zoltan


Nehéz lezavarni egy ilyen rendezvényt. Karda Zoltán (fotó) szívét-lelkét kitette, hogy minden a legnagyobb rendben működjön, ezután sem lesz másképp. A bajnokság szakszerűségét maga a rutinszerű ügyintézés is segíti.

A szabályok idén sem változnak, a mérkőzések a megszokott menetrend szerint fognak zajlani: ősszel és tavasszal is játszani fog mindenki mindenkivel. Két csapat nem fog indulni a tavalyiak közül, de helyettük újabb két gárda mutatkozik be: az FC Stopli és a Crazy FC.

Jövő kedden, szeptember 8-án, 19 órai kezdettel lesz a csapatok közötti nagygyűlés, ekkor konkretizálják a pontos lebonyolítási rendszert.

varosi_minifocipalya


Az idén is megszervezik a 35 év felettiek bajnokságát, amellyel már tavaly is foglalkoztak. Ennek célja biztosítani a kicsivel gyengébb színvonalú fociszeretőknek is a versenyszerű játékot. „körülbelül 8 csapatról van szó, amelyeknek a tavaly is volt egy próbaszerű bajnoksága, de ebben a szezonban komolyabb figyelmet fordítunk rá” – mondta Karda Zoltán.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."