Sport » Minifoci

Sorsolnak a minifoci-bajnokságban

Csütörtök este kerül sor a városi minifoci-bajnokság 2011/12-es idény menetrendjének kialakítására. A szervezők a csapatvezetők jelenlétében megtartják a sorshúzást.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

Sorsolnak a minifoci-bajnokságban
Sorsolnak a minifoci-bajnokságban
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. szeptember 01., 07:02
0 hozzászólás. 

Egyelőre 17 együttes jelenléte biztos a pontvadászatban, a Küküllő gárdája haladékot kért a sorshúzásig. A tavalyi mezőnyből nem folytatják a 18+, a Szalon és a Tűzoltók gárdái. A szervezők a szerdai gyűlés után ismertették a változásokat, amit az új idény hoz.

„A legnagyobb újdonság, hogy a székelyudvarhelyi minifoci-bajnokság csatlakozott az országos, szövetség által szervezett rendezvényhez. Teljes mértékben át kell vennünk az ők versenykiírásukat, szabályzatukat. Ezt most már nem lehet az egyik napról a másikra, de a bajnokság elején fokozatosan megtesszük. Két értékcsoportot alakítottunk ki: az egyikbe szerepelnek azon együttesek, akik bekerültek az elmúlt szezon rájátszásába. A másikba pedig a többiek" - mondta el honlapunknak a főszervező, Karda Zoltán.

Minifoci_rajatszas_1_kor
A legnagyobb problémát a játékvezetők küldése jelenti, hiszen az új kiírás alapján nem lehet olyan sípmester a meccsen, aki aktív, a Román Labdarúgó Szövetség játékvezetői testületéhez tartozik. Ezek szerint vagy kiöregedett sípmesterek, vagy már nem aktívak dirigálhatják a minifoci-bajnokságot.

A 35 éven felülieknél bővül a mezőny, a jelentkezések alapján kilenc együttes vív a bajnoki címért.

A bajnokság előtti utolsó gyűlést szeptember 1-én, csütörtökön 19 órától tartják a sportcsarnokban, ahová a csapatvezetők hivatalosak. A pontvadászat szeptember 5-én, hétfőn indul.


címkék:

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."