Színes » Benzingőz

Te vagy a legjobb ralifotós!

Nem bírod ki, hogy ne kattints, ha meglátsz egy raliautót? Küldd be a legjobb képed, videód, és mi közzétesszük. Hadd lássa más is, amit te láttál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
felborultkamion2

Kidőlt egy kamion pótkocsija

Több órája vesztegel az út szélén. Kattints és...
babakocsi

Az autóból tolta a babakocsit, megbüntették

Az anyuka pedig filmezte, és ezen szórakoztak. A sofőrt...
vitosfruzsina-szonyegmosok

Egyúttal a perzsát is megmosták a kocsimosóban

Ki mondta, hogy az autómosóban csak négykerekűt lehet...

Fényképezőt bekapcsolni! fotó: Elekes Csaba
Fényképezőt bekapcsolni! fotó: Elekes Csaba
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. október 09., 12:39
0 hozzászólás. 

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is összegyűjtjük és csokorba rendezzük a Hargita Gyöngye Rallyról készült videókat, fényképeket. Ha úgy érzed, készítettél néhány jó képet, és nem szeretnéd, hogy csak a virtuális porcicák nézegessék a memóriakártyádon, küldd el nekünk a rali@uh.ro címre.

Figyelem!

Néhány technikai feltételnek meg kell felelnie a képnek ahhoz, hogy közölni tudjuk. Először is legyen fekvő kép. Ez azt jelenti, hogy vízszintesen kell tartanod a telefonod a beszélgetés közben megszokott függőleges helyett, a fényképezőgépet pedig ne forgasd oldalra, ha nem muszáj, és legalább 800*600 pixel méretűnek kell lennie a fotónak, hogy ha szükséges, tudjuk szerkeszteni. De minél nagyobb, annál jobb. Nagyméretű fájlok küldéséhez ajánljuk a wetransfer.com szolgáltatást.

fekvő kép és álló kép

fotó: Szabó Apor

A vízjeled, mivel sokat ront a látványon, és elvonja a figyelmet a témáról, kérünk, ne tedd fel a képre, mert nem fogjuk közölni. A teljes neved viszont küldd el nekünk az emailben, hogy tudjuk feltüntetni a kép mellett a szerzőt, és néhány szóban azt is leírhatod, hogy hol és mikor lőtted a fotót, kit látunk rajta stb. Ez nem kötelező, de jól jön a képgaléria szerkesztésekor.

A videó esetében is szebb a látvány, ha fekvő a képe, ezt valamely videómegosztóra töltsd fel és küldd el a linkjét, ahonnan letölthetjük, vagy ahonnan beágyazhatjuk. Kedvenceink idén is a YouTube meg a Vimeo, inkább ezeket használd.

A fotókat, videókat legkésőbb október 12-én, hétfőn 18 óráig várjuk nagy szeretettel, hogy a legjobbakból válogatást közöljünk a jövő hét folyamán.

Ne feledd: te is KÉPES vagy rá!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."