Színes » Benzingőz

Kicsi az udvarunk, de egy kocsi pont elfér

A Kórház negyedben szinte mindennapos látvány a hasonló parkolás.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
felborultkamion2

Kidőlt egy kamion pótkocsija

Több órája vesztegel az út szélén. Kattints és...
babakocsi

Az autóból tolta a babakocsit, megbüntették

Az anyuka pedig filmezte, és ezen szórakoztak. A sofőrt...
vitosfruzsina-szonyegmosok

Egyúttal a perzsát is megmosták a kocsimosóban

Ki mondta, hogy az autómosóban csak négykerekűt lehet...

Köszünjük a fotót az olvasónknak.
Köszünjük a fotót az olvasónknak.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 27., 10:02
2 hozzászólás. 

Olvasónk szerint a központban levő Kórház negyed a város mostohagyermeke. Szűk és rendezetlen. Évtizedek óta az autókra tűzött telefonszámokkal jelzik a sofőrök, hogy tudják, rossz helyre álltak, és ha nem férsz el, mellettük, hívd őket.

A sors fintora, hogy egy bazi nagy üres telek mellett van, amit sokféle dologra lehetne használni, köztük parkra, játszótérre és/vagy parkolásra, de mivel magánterület, és nem tudni, mi a tulajdonos szándéka vele, a város nézi a főút melletti burjánt, a lakók pedig lassan a lépcsőkorláthoz kötik a kocsikat.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
DODGE Challenger 6.1
2017-04-27 16:26:17
Nem semmi, hogy még vannak ilyen időmilliomosok a városban, akik ráadásul annyira unják magukat, hogy parkoló autókat fényképeznek ahelyett hogy a dolgukat végeznék. Az ilyen emberek miatt szégyenlem, hogy udvarhelyi vagyok. És ne mondja nekem senki azt, hogy valaki nem fért el amellett a VW Polo mellett és ezért úgy érezte, hogy kutya kötelessége lefényképezni (általában azért, hogy egy kicsit híresnek érezze magát)
avatar
hunikovacs
2017-04-28 21:35:28
Lehet h unta magàt,de jòk az èszrevètelei ès tökèletesen igaza van. A lèpcsőhàz bejàratàban nincs amit keressen egy autò, az nem arra a cèlra lett èpitve. A parkolòk ès a tömbhàzak közti minimàlis tàvolsàg meg arra jò, hogy az ott lakòk ne kelljen a te kipuffogò gàzadat szagoljàk. A màsik èszrevètel viszont nagysàgrendekkel fontosabb ennèl: hogyan ès milyen körülmènyek között jutott magànkèzbe a lakònegyed nyilvànos jàtszòtere??? Ki adta ezt el az illetőnek ès milyen jogon? Na itt kell a Polg. Hivatal ès a DNA szètnèzzen,ebben a piszkos ügyben!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."