Színes » Konyha

Ahova mindig menő volt beülni

Te is tudod, hogy a szálloda alatt meginni egy kávét, többet jelent Udvarhelyen sok más helynél. Ha nem, akkor itt az idő megtapasztalni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

Harapj bele a nyárba a szálloda teraszán
Harapj bele a nyárba a szálloda teraszán!
szerkesztoÍRTA: (X)
2014. május 22., 09:15
0 hozzászólás. 

Kultikus helyeket keresni egy kisvárosban teljesen más dolog, mint egy világszerte ismert metropoliszban: a világatlaszokban is szereplő óriási látványosságok helyett itt olyan kisebb, de nem kevésbé hangulatos vagy szerethető helyek léteznek, amiket nemcsak a helyiek zárnak a szívükbe, de az ide érkezőknek is szívesen ajánlják.

Székelyudvarhelyen a szálloda alá beülni kifejezés már évtizedek óta többet jelent, mint csak úgy beugrani valamelyik útba eső kávézóba vagy más szórakozóhelyre és meginni valamit. Nem is véletlenül lett ez egy külön kifejezés: a helynek, bár több neve is volt az idők során, mindig volt egy sajátossága, amit elhelyezéséből adódóan kapott.

Most a szálloda nemcsak Portré Kávézójába várja vendégeit, de az örök klasszisnak számító teraszára is! A nyáron kiváló pihenőhelyként működő rész számos baráti találkozó, üzleti megbeszélés, meccsnézés, pletykaparti, vagy csak egy kávényi pihenő helyszíne időtlen idők óta.

Az idei nyárra is, a városban egyedinek számító ajánlattal készülnek. A megújult itallapon a kávék és kávékülönlegességek mellett üdítők, ásványvizek, jéghideg sörök, forró és jeges teák is szerepelnek. Az egyébként sem borsos árak 20 százalékkal csökkennek minden nap 12 és 15 óra között, így minden vendég valóban boldog lehet a Happy Hour során.

Szintén 12 és 15 óra között a terasz vendégei napi menüt is fogyaszthatnak, de ha az aznapi összeállítás nem tartozik kedvenceik közé, akkor kétféle szendviccsel, piadinával vagy palacsintával verhetik el éhségüket, a hétvégéken pedig érdemes jóllakni, hiszen 50 lejes fogyasztás felett meglepetéssel kedveskednek az ide betérőknek.

Az biztos, hogy a szálloda alatt enni-inni most is többet jelent egyszerű fogyasztásnál: az egyedi különlegességek, az akciók és persze a hely szelleme miatt nem fog csalódni az, aki itt tölti el szabad perceit.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."