Napi bunkóság

Mindig azt hiszem, hogy nem tudnak már meglepni a parkolásaikkal az udvarhelyi sofőrök. De megtudnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
angrygraffitti

Sok hűhó semmiért... De mi a tanulság?

Maradt a régi alkotmány, de valami mégis...
Képernyőfotó

Igenre buzdított a polgármesteri hivatal, majd nem

Rövid idő alatt meggondolta magát a polgármesteri...
1990 januárjában Udvarhelyen még tömegek vonultak utcára a magyar oktatásért. fotó: Balázs Ferenc

Teljes a káosz a MOGYE tájékán, de még van remény

Megpróbáltuk összefoglalni, hogy mi minden történt a...

parkolomuvesz 0326-1
Parkolóművész
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. március 26., 16:13
15 hozzászólás. 

Ez a piros Golf ma a városi kórház hátsó kijáratánál parkolt úgy le, hogy nem csak babakocsival nem lehetett elmenni, de gyalogszerrel is ügyeskedni kellett. Nem mindenkinek sikerülhet jól az első hét éve otthon, de mégis elvárható, hogy ha otthon nem, akkor máshol tanulja meg az alapvető társadalmi normák és illemek nem túl bonyolult szabályait.

A szomorú, hogy amikor bekanyarodtunk a Tábor utcába, akkor éppen egy rendőrautó hajtott el a „parkolóművész" járműve mellett, amit éppen egy anyuka próbált kikerülni babakocsijával, úgy, hogy utóbbi az úttestre kényszerült. Ez valószínűleg nem érte el azt az ingerküszöböt a rendőrnél, hogy "autószeszizálja" magát, így szemrebbenés nélkül továbbment.

Hajrá, bunkónak lenni mindig könnyebb, mint körültekintőnek.



15 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2015-03-26 17:31:38
Amúgy ha ilyenkor az arra járó rendőrautót leintjük és szóvá tesszük akkor esetleg büntetne?
avatar
blackbird
2015-03-26 18:16:26
re:
avatar
hahaha
Amúgy ha ilyenkor az arra járó rendőrautót leintjük és szóvá tesszük akkor esetleg büntetne?

Persze, teged, azert, hogy hogy mered Omindenhatosagat megszolitani.
avatar
ZUZUKA
2015-03-26 19:50:10
.
Megkérdezhetem Kakasy Úr, hogy unatkozik, vagy úgy általában nincs amiről írni mostanában? Vagy akár kérdezhetném az egész uh.ro szerkesztőségétől.. Valaki éppen sietett, beugrott 3, akár 10 percre egy irodába, boltba, akárhová és éppen rosszul parkolt. Prüssz! Kivel nem történt meg?! Sietünk, rohanunk, melózunk, mert ilyen a rendszer. Néha bizony elkövetünk egy-egy kis szabálytalanságot, ez van, megesik. De ebből hírt csinálni és írni háromnegyed oldalt.. Papolunk a pozitív hozzáállásról, legyünk optimisták, bocsássunk meg egymásnak, szeressük egymást, meg hasonlók, de közben folyton azt lessük, hogy ki mit csinál rosszul, hol hibázik, hol lehet megfúrni, kiről lehet pletykálni egy szaftosat.Én is parkoltam már rossz helyen és zavartak is parkoló autók bringázás közben, de b@szki!!, kikerültem és egy másodperc múlva már el is volt felejtve. Emberek vagyunk. Most őszintén, az a pár gyalogos, vagy akár kismama az életét kockáztatta azzal, hogy kikerülte azt a rosszúl parkoló au...
avatar
mondandO
2015-03-26 19:56:44
re: .
Mindjárt az anyuka lesz a hibás a babakocsival, mert te rossz helyen parkoltál. Menjünk már…
avatar
ZUZUKA
2015-03-26 20:23:30
Továbbá szerintem azt is büntetni kellene, amit ti csináltok újságírás címszó alatt, mégis csináljátok, ráadásul ti folyamatosan, több éve. Pui Béluka, meg szabálytalanul parkoló rendőrautók, stb...A legjobban az (nem)tetszett amikor lehoztátok a "rendőr csajának az autóján átgurítom a bringám mert én újságíró vagyok és nagy hírverést csinálok most ebből, majd beszarik ijedtében az egész rendőrség és nemzeti hős leszek ". A kezemet rá, hogy, ha akkor nem annak a bizonyos személynek az autója parkolt volna ott, akkor simán elbiciklizett volna mellette Ufo és mindenki élte volna tovább az életét. De neeeeeeem, Ufo faszagyerek, ő aztán megmutatja, hogy neki nem állhat senki az útjába, amikor elindul bicajozni. Na mindegy is, csak annyit akartam ebből az egészből kihozni, hogy ahelyett, hogy mással foglalkoznátok, nézzetek magatokba egy kicsit, tanuljatok meg "újságírni", majd, ha már tökéletesek lesztek, akkor kezdjetek el kikezdeni másokat.
avatar
kisfaludi rezső
2015-03-26 20:24:59
Zuzuka,,tudod,hogy mi a különbség a seggem és közötted???SEMMI
avatar
ZUZUKA
2015-03-26 20:33:45
.
Az FK eredmények megírása, a horoszkóp és az időjárás jelentés nem számít újságírásnak, még ha igen fontos információk is.

UI: Félreértés ne essék, semmi közöm ahhoz az autóhoz, amiről a fenti cikk szól, még csak nem is szoktam arra fele járni, csak egyszerűen felmérgesít, hogy ebben a városban már fingani sem lehet egy egészségeset, mert ha netán a közeledben van valamelyik "sztárfírkász", mindjárt kapsz egy intőt.
avatar
ZUZUKA
2015-03-26 20:45:24
re:
avatar
kisfaludi rezső
Zuzuka,,tudod,hogy mi a különbség a seggem és közötted???SEMMI


Nahát, nahát! Mi ez a csúnya beszéd? Kakasy művész úr szerint :"Nem mindenkinek sikerülhet jól az első hét éve otthon, de mégis elvárható, hogy ha otthon nem, akkor máshol tanulja meg az alapvető társadalmi normák és illemek nem túl bonyolult szabályait." Szerinted ez most rád vonatkozik?
avatar
hunikovacs
2015-03-27 09:30:15
zuzuka,ez a gondolkozás az,amiért itt tart a város,ahol tart. a nemtörődömség,a polgártársak semmibevétele,az érzéketlenség,a műveletlenség sugárzik az írásodból,holott meglepő módon elég helyesen írsz,vagyis sztem jártál iskolába. nem hiába mondják,hogy az egyetemi diplomával nem osztanak sem műveltséget,sem jólneveltséget,ezeket otthon tanulod meg a szüleidtől (vagy nem)...
avatar
Isty
2015-03-27 09:51:47
re: .
Zuzuka, ne haragudj, de csak azt tudom mondani, hogy beteg vagy...

Mi az, hogy ha sietunk ossze vissza parkolunk??? Ilyen nincs!! Keresek normalis parkolohelyet es kesz! Nem kell minding az ajtora raparkolni, setalj csak szepen 50-100 metert ha kell!!

En is vegigtolnam a biciklimet az autodon, ha ugy parkolna!

Ez a rendorsegnek is az inkompetenciaja es ha ok nem tesznek a "nep" fog igazsagot osztani, ami persze konfliktust fog generalni...
avatar
ooloo
2015-03-27 12:51:55
re: .
[quote=ZUZUKA]Megkérdezhetem Kakasy Úr, hogy unatkozik, vagy úgy általában nincs amiről írni mostanában? Vagy akár kérdezhetném az egész uh.ro szerkesztőségétől.. Valaki éppen sietett, beugrott 3, akár 10 percre egy irodába, boltba, akárhová és éppen rosszul parkolt. Prüssz! Kivel nem történt meg?! Sietünk, rohanunk, melózunk, mert ilyen a rendszer. Néha bizony elkövetünk egy-egy kis szabálytalanságot, ez van, megesik. De ebből hírt csinálni

Tudod drága, hogy napjainkban az anaf ellenőrei ilyen kis apróságért bezártak vállalkozásokat is? Tudod, ilyen kis szabálytalansáért, ahogy te írtad. Bizony!
avatar
Nadragulya
2015-03-27 19:49:03
ZUZUKA
A cikk címe akár a te cikked címe is lehetne. Persze a vélemény szabad, DE :
Ne is próbáld megváltoztatni e weblap profilját mert úgyse tudod.
Ha nem tetszik keress más olvasnivalót magadnak, ÉS FŐLEG NE TROLLKODJ !!

Az embernek joga van hangoztatni a saját nézeteit, de azért nem árt figyelni arra,
hogy ezzel ne sértsen másokat.
avatar
kszl
2015-03-28 14:05:04
re: .
A marhaságnak nincs határa a fejedben!
Jó lenne ha felébrednél!
avatar
kszl
2015-03-28 14:06:35
re: .
Annak az autósnak a jogsiját 30 napra minimum felfüggesztettem volna...
avatar
vogul
2015-03-30 10:00:40
mi a lényeg?
Zuzuka, én tisztelem a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát, ezzel semmi gond. Az is lehet, hogy te nem szereted az újságírókat, mert minden lében kanálnak tartod őket, és zavar a puszta létük. Ez privát ügyed.
De ne feledjük, hogy az emberiség azért "találta fel" a társadalmat, mert rájött, hogy jobb a káoszból rendet, a szervezetlenségből szervezettséget, a bizonytalanságból biztonságot teremteni közösen, mint ennek ellenkezőjét. Nos, ha a társadalmi együttélés alapjait, gyökereit semmibe vevő embereket pártoljuk, akkor nagyot tévedünk, mert saját magunk érdekei ellen cselekszünk. Még akkor is, ha nem mindig minden tetszik, ami körülöttünk zajlik.
És a legfontosabb: a gyakorlat azt mutatja, hogy a rendszerető, törvénytisztelő, egymással toleráns viselkedést tanúsító társadalmakban élnek jól az emberek.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."