Internetes csalás elemelem-rendszerrel

Elegünk lett az óriási pénzkereseti lehetőséggel kecsegtető internetes hirdetésekből és kipróbáltunk egyet. Mínusz 10 lejt kerestünk és feladtuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
angrygraffitti

Sok hűhó semmiért... De mi a tanulság?

Maradt a régi alkotmány, de valami mégis...
Képernyőfotó

Igenre buzdított a polgármesteri hivatal, majd nem

Rövid idő alatt meggondolta magát a polgármesteri...
1990 januárjában Udvarhelyen még tömegek vonultak utcára a magyar oktatásért. fotó: Balázs Ferenc

Teljes a káosz a MOGYE tájékán, de még van remény

Megpróbáltuk összefoglalni, hogy mi minden történt a...

netescsalo0319
netescsalo0319
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 19., 12:50
3 hozzászólás. 

Több e-mail címről feltett hirdetést elolvastunk és a gyorsan meggazdagodás lehetőségének az ösvényére léptünk. Szinte minden internetes apróhirdetés vagy kéretlen levél tartalmaz „gazdagodj meg gyorsan" vagy „plusz jövedelem" típusú ajánlatot. Jól jövedelmező otthoni munka, netes meló, internetes pénzkereseti lehetőség hívószavakkal kecsegtetik a gyanútlan álláskeresőt. Mi is egy ilyent próbáltunk ki.

netescsalo0319

Az első levélküldés előtt bizalmatlanok voltunk, sőt, már fogadásokat is tettünk arra, hogy egyáltalán kapunk-e válaszlevelet, nemhogy pénzt keressünk. Három, találomra kiválasztott címre postáztuk az e-maileket – mindegyik hirdetés "Jól jövedelmező otthoni munka, heti kereset több ezer lej", vagy "Számítógépes internetes munka kevés idő ráfordítással" címszavak alatt szerepelt. Vártuk az információkat.

Két-három nap múlva érkezett az első levél, amelyben tájékoztatást kaptunk a következő teendőkről. Ha nyugdíjasok, diákok, vagy éppen háztartásbelik vagyunk, akkor megmondják hogyan tudjuk elvégezni az otthoni munkát, melyhez csupán néhány óra és internet szükségeltetik. Mivel ma

semmit nem adnak ingyen,

ennek a munkának is van egy kis befektetése. Nem kerül sokba, csupán 10 lej az első lépcsőfokra való felkapaszkodás értéke, aztán dől a pénz. Indoklásként elárulták, szintén az elektronikus üzenetben, hogy ezért az összegért egy munkacsomagot kapunk, ami „értékes információkat, e-mail címeket tartalmaz, amiket csak azoknak nyújtanak át, akik tényleg komolyan gondolják a munkaajánlatukat, így bekerülnek a rendszerükbe."

Ha minden elnyerte tetszésünket, akkor egy következő levelet kell küldenünk egy megadott székelyudvarhelyi címre, amiben szerepelnie kell nevünknek, e-mail címünknek, majd mindez azzal a bizonyos 10 lejes melléklettel mehet postára.

A befektetés minimálisnak tűnik, hiszen akár 2000 lejt is kereshetünk. Így hát mi is elküldtük egy borítékban a 10 lejt és vártuk az első munkacsomagot. Valós székelyudvarhelyi címre kellett postázni, ezért a gyanakvásunk egyre csökkent, már a mi a valódiságot illeti. Különben is 10 lej nem tesz minket földönfutóvá és ha bejön... Bélyeget nyaltunk és

már ment is a levél.

 

Újabb két-három nap múlva kaptuk meg a befektetésünkért járó munkacsomagot. Több oldalnyi bizonyítékot arra, hogy akár 2000 lejt is kereshetünk mindössze 90 nap alatt és ehhez nem kell mást tenni, csak további leveleket szétküldeni az interneten. Donald Trump és Jodi Jacobs neve, na meg az MLM rendszer is szerepelt az indoklások között, nem beszélve a feladó saját tapasztalatairól.

A munkacsomagban szintén oldalakon át taglalta mentorunk, hogy milyen nagyszerű bizniszben van részünk és milyen gyorsan pénzt lehet ebből csinálni. Igaz, a levélben az állt, hogy ugyanilyen hirdetéseket tegyünk fel ahová csak tudunk, majd szintén 10 lejért adjuk el a már birtokunkba került munkacsomagot, amit mi is ugyanennyiért szereztünk.

Ergo, több levél, azaz több hiszékeny „munkavállaló", több pénzt jelent. Magyarán

minket is átvertek,

hát verjünk át mi is még több embert. A meló e-mailezésről szól és minden csőbe húzott ügyfél, azaz leendő kolléga után 10 lej a garantált fizetség.

Csak egy kédés marad: kinek van ehhez gyomra, és valóban oly sokan bedőlnek a könnyű pénzszerzési lehetőségben bízva?



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
s.magor
2012-03-19 19:31:12
En nem vesztettem
Sziasztok! En regisztraltam egy ilyen oldalon, ahol mar kb. 80 lejt kerestem, 1-2 het alatt. http://onlinecashparadise.weebly.com/1/post/2012/03/cashle-progress-first-earnings.html Ez egy olyan oldal ahol leirja mit kell tenni, sajnos angolul. Ott ha ramennek a Cashle cimszavakra, akkor eljutnak az oldalra. EZ NEM BECSAPAS!!!!
avatar
Laces
2012-03-19 19:41:56
Lájk!
Ne hagyjátok átverni magatokat emberek :!:
avatar
ketarc
2012-03-20 17:14:50
Hat aki balfasz az bedol az ilyen szarsagoknak :D :D :D :D

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."