Kell az iskolai egyenruha?

Sokak szerint jó lenne, már az egységesség miatt is. Te hordanád a sulid cuccát?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló videók
Tomifutifelulrol

Azt hitted, már mindent láttál?

Izzadt, lihegő testek lepték el a város utcáit.
TomegfutiDron

Így futtok ti (VIDEÓ)

Nézd meg a magasból, hogyan fut együtt ezerötszáz...
szuretibal kikep

Így ropják a táncot Malomfalván

Tuti, hogy idén nem láttál még egy jó csősztáncot...


szerkesztoVIDEÓZTA: UH VIDEÓ
2012. szeptember 19., 08:54
7 hozzászólás. 



7 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
CR7
2012-09-19 09:56:38
es sokak szerint NEM, az hol van lool!!!
avatar
kszl
2012-09-19 10:25:10
Véleményem szerint kell az egyenruha, így sokkal jobban kiszűrhetőek lesznek a lógások.
Viszont először a tanügyi rendszeren kell változtatni, utána egyenruhát kötelezni...
avatar
robertandras
2012-09-19 10:56:38
En melette szavazok! En hordtam annak idejen es sokkal egyszerubb volt minden. A lanyok nem kenceficeztek ki magukat a sracok sem rohantak a legujjabb markak utan! Az osztaly maga is egysegesebb! A szuloknek is sokkal egyszerubb lenne... szoval IGEN!
avatar
hahaha
2012-09-19 23:10:16
Elegansan is meg lehetne oldani ezt az egyenruhas dolgot. Fiuknak zako ingekkel (tobb szinben) elegansabb nadrag. Ezeket beszerezni es annyi. Meg latvanyban sem lenne utolso mikor a sulikbol kijonnek a diakok. Es ismetlem , h egy jol tervezett elegans egyenruha legyen. Az egyenruha nem = a komunizmussal. Sokan oda kotik, pedig nem.
avatar
ÁgnesÁgneske
2012-09-20 14:18:25
Szép elgondolás, de igen csak sokba kerülne...
avatar
petiten
2012-09-21 00:54:35
Az egyenruha, szerintem nagyon fontos lenne, es bar nem olcso, de sok minden masra jut penz ami kevesbe fontosabb.Szerintem felmeno rendszerben kene bevezetni a kisiskolasoktol es az elso gimnazistaktol alig 5-8 ev alatt mindenkinek lenne egyenruha:)masfelol nem a kommunizmus egyik ismerteto jele NAGY TEVEDES!!!!!!!!mai napig az angolszasz teruleteken mindenhol van egyenruha( a tanorakra fiuknak nadrag, ing, zako vagy pulcsi, nyakkedndo, - lányoknak szoknya vagy nadrag, ing, blezer vagy melleny, ugyanigy van sport felszerelesuk maci naci meg pulcsi, rovid nadrag-polo, es a taska is ugyanolyan a suli logojával)az hogy a diakok egyenisege mennyiben ervenyesul vagy nem????!!!!!itt ugy oldjak meg hogy van egy nap a heten amikor mindenki abba megy amibe akar a masik negy nap egyenruha a kotelezo(kecske es kaposzta esete:) jo megoldas!!!!az hogy mindenki azt csinal amit akar!!!!!!!!!!!!!!!EZ A NAGY BAJ!!!!!EZERT NEM JUTUNK SEHOVA!!!!!
avatar
petiten
2012-09-21 00:59:05
ezt nagyon egyszeruen be lehetne tartatni, aki nem egyenruhaba jon, az haza megy es addig nem teszi be a labat az iskolaba amig nem a megfelelo oltozek van rajta!!!aztan ha eleg hianyzasa van(mert gondolom sokan lennenek igy) akkor johet a szulo es a tovabbi retorzio!!!!!!!!millio egy diaknak es iskolanak sikerult ezt megcsinalni meg Afrikaban is pedig oket sem veti fel a penz, akkor Erdelyben miert ne sikerulne. Masfelol meg mint mondtam felmeno rendszerben kell csinalni es az uj diakoknak mar termeszetes lenne es nem uj dolog!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."