Tudod, hogyan kell használni a körforgalmat?

Szilágyi Ferenc, igazságügyi közlekedési szakértőt kérdeztük arról, hogyan kell közlekedni az újabb körforgalomban. Meglepődsz!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló videók
Tomifutifelulrol

Azt hitted, már mindent láttál?

Izzadt, lihegő testek lepték el a város utcáit.
TomegfutiDron

Így futtok ti (VIDEÓ)

Nézd meg a magasból, hogyan fut együtt ezerötszáz...
szuretibal kikep

Így ropják a táncot Malomfalván

Tuti, hogy idén nem láttál még egy jó csősztáncot...


szerkesztoVIDEÓZTA: UH.RO
2015. január 30., 14:38
5 hozzászólás. 



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ÁgnesÁgneske
2015-01-30 18:32:48
vicc, Udvarhely, vicc
Érdekes azért, hogy nincsen felelőse ennek a rendkívül sz.rul felépített, elhelyezett körforgalomnak. Pontosabban kettőnek. A pénz el lett költve aztán mindenki tesz rá magasból, ha baleset történik, vagy koccanás, akkor meg mindenki oldja meg magának, mert senki nem hibás...a biztosítóhoz pedig van ideje mindenkinek visszajárni, mert azok meg arról híresek, hogy fizetnek szó nélkül...

Mondjuk az udvarhelyiek zömének halvány lilája sincs arról, hogyan kell használni a körforgalmat, gondolom még a városban nem volt körforgalom, amikor a jogsijukat szerezték. Megyeszékhelyen simán eltudok igazodni autóval, de mikor haza tévedek Udvarhelyre, ledudálnak, integetnek, mert sokuknak nincs gőzük, hogy kell ;kifele jelezni;, mit jelent az, hogy ha ;valaki még bent van;...a dupla sávos körforgalmakról meg ne is beszéljünk, az már phd szintű anyag. Szóval kár is... minden esetre az udvarhelyiek tébolyultságát, két ilyen körforgalommal lehet fokozni...s még lennének öteleteim :D
avatar
Egy a sokból
2015-01-30 19:18:42
:)
Kedves volt oktatómnak, mint mindig amikor közlekedés kerül szóba, ismét igaza van!
Néha cinizmusba hajló humorát idézve, talán olyanok tervezték eme, a Világ VIII. csodájának is beillő valamit, akik "Pana in anul IV, poti sa dai si doctoratu'" alapon tanulták a szakma rejtelmeit.
avatar
zterex1
2015-01-31 07:59:34
Tetszik a szakértő meglátása. Ez egy útkereszteződés mellé telepített körforgalom. De ezt az brassói szakcég jó pénzért, a polgármesteri hivatal szakembere(i), a város vezetője alias BL, valamint a rendőrség magas fokon képzett, sebességmérésből jelesre doktorált, munkatársai is megfelelőnek látták.
Így tehát az átlag felhasználónak nincs egyéb dolga, mint hogy alkalmazkodjon. Ha kellett a "töltöttkáposzta", megkaptátok, de így és nyeljétek le. Lehet ha kicsit utánnanéznek a receptnek kiderül, hogy nem kell annyi fűszer, de nem tették, így itt van elsózva meg kell enni.
Kíváncsi lennék a brassói szakcég hasonló közlekedéselméleti magyarázatára, valamint a Buntáéra illetve Tikosiéra végül a rendőrségére a ami a körforgalom pontos és életszerű használatát illeti.
Habár ne legyünk kekeckedők, hisz van egy DUPLAsávos körforgalmunk, mert volt hely hozzá, meg aszfalt is, meg pénz is. Ilyen még Csíkszeredában sincs. Na ugye. Ezért vagyok büszke erre a városra (meg BL-re). Gratulálok.
avatar
Nero
2015-01-31 09:14:12
Jo arc ez a Szilagyi, en mindig nagyon birtam a stilusat es persze az sem mellekes, hogy nagyon jo szakember ezert nem is ertem, hogy egy ilyen korforgalom megepitese elott miert nem kerik ki a helyi szakemberek velemenyet akik ismerik es tudjak, hogy mire es milyen formaban volna itt igeny.
avatar
ooloo
2015-01-31 09:43:16
Igy van Feri!
Áldom most is a fennvalót, hogy Ő lehetett anno' az oktatom. Van is eredménye. És ismét frappánsan de lényegre törően 2 sorba elmondta (szerintem ingyé'....) azt amit unalmas arcok egy halom pénzért sem tudták megtervezni/kivitelezni. Csak igy tovább, nagy lépésekkel haladunk arra, hogy a bibiszi valamelyik vicces shójába dobogós helyre kerüljünk.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."