Megmutatjuk neked az új Mokkát

Bepillantottunk a Mokka Kávéház emeleti részén nyíló Players Roomba. Kattints, és mutatjuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Zujge01

Less be a Zújgébe!

Pénteken megnyílt, hétfőn megnéztük, vannak-e ott...
FelsoG01

Bekukkantottunk a Felső Gébe

Megmutatjuk neked is, hogy mit találtunk.
gcafeszomoru

Az életünket hordták ki az ajtón

A G. Café „otthontalanul" maradt törzsvendégei...

Mokka-1
Mokka Kávéház, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. szeptember 07., 15:36
1 hozzászólás. 

Csütörtök délben nyílik meg a Mokka Players Room a Mokka Kávéház emeleti részén. Ahogy a hely neve és a felfelé vezető lépcsőnél plafonon lógó hatalmas biliárdgolyó sugallja, ebben a teremben a játékoké lesz a főszerep.

Mokka-2

Nem csak biliárdozni, hanem dartsozni és csocsózni is lehet majd itt, illetve a tizennyolc éven felüliek sportfogadásokat is tehetnek. Sőt, a nagykorúak a játékgépeket is megpróbálhatják megfejni. Ezek egy elkülönített helyiségben vannak, így aki biliárdozni szeretne, annak nem kell hallgatnia a gépek csattogását.

Mokka-3

Fogadásokat csak jövő héttől lehet tenni, viszont a csocsó, a darts és a biliárd a nyitás után, a hét hátralevő részében ingyen használható.

Mokka-6

A hely déli 12 órától éjfélig lesz nyitva. Bulik alkalmával még tovább is, hiszen tervben van, hogy a szombati bulikat felköltöztetik majd a Players Roomba, sőt szeretnék, ha péntekenként egyszerre mehetne majd a buli a két helyiségben, különböző zenestílusokkal.

Mokka-5

Pethő József tulajdonos elmondta, minőségi koktélokat és jó magyar borokat fogyaszthatnak majd a vendégek. Sőt, ha már fogyasztásról esett szó, azt is elárulta, az épületegyüttes másik felében egy olasz éttermet alakítanak ki, ahol olasz szakács süt majd valódi olasz pizzákat, és még egy speciális fa tüzelésű kemencét is rendeltek Olaszországból.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
blazsek
2016-09-07 21:55:02
más helységben?
Kedves cikkíró! Tudja mi a különbség a helység és a helyiség szavunk között? És a drága olvasószerkesztő tudja? Alig hiszem, hogy Pethőék, miután egy halom pénzt elöltöttek a Mokka Players Roomjára, annak akár egy részét is más helységbe vinnék... Mégis hova? Mondjuk Korondra?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."