Itthon » Művelődés

Müller Péter újra Erdélyben

A legnépszerűbb kortárs magyar író május elején ismét Mesterkurzus-körútra indul, ezúttal három erdélyi várost is meglátogat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

MullerPeter
MullerPeter
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. április 26., 10:12
0 hozzászólás. 


2009 őszén Müller Péter előadásaival indult el Marosvásárhelyen és Csíkszeredában a Mesterkurzus, amely Magyarország után Erdélyben is közkedvelt kulturális rendezvénysorozattá nőtte ki magát.

Müller Péter tavalyi előadásairól sajnos több száz érdeklődő maradt le a férőhelyek korlátozott száma miatt, és azóta rengeteg emailt, üzenetet kaptunk, hogy erdélyi barátaink nagyon szeretnének (ismét) találkozni a neves íróval - olvasható a sajtóközleményben. Idén tavasszal újra ellátogat Marosvásárhelyre és Csíkszeredába - sőt, ezúttal egy harmadik várost, Sepsiszentgyörgyöt is felvette az úti céljai közé. A neves író egyik városban sem ismétli meg tavalyi előadását, hanem vadonatúj témákkal készül erdélyi körútjára, így azoknak is új élményben lesz részük, akik szeptemberben részt vettek valamelyik estjén.

MullerPeter

A körút első állomása május 5-én Marosvásárhely, ahol szokás szerint a gyönyörű Kultúrpalota nagyterme ad otthont a Mesterkurzusnak. Az előadás címe: Gondolataink teremtő hatalma. Jegyek már kaphatók a Kulcslyuk könyvesboltban, a Sáros utca 13. alatt.

Május 6-án Csíkszeredában találkozhatnak az érdeklődők Müller Péterrel, aki a Boldogság nyomában címmel tart előadást a Szakszervezetek Művelődési Házában. Jegyek már kaphatók a Szakszervezetek Művelődési Házának jegypénztárában.

Sepsiszentgyörgyre május 7-én érkezik az író. A Szakszervezetek Művelődési Házában tartott előadásának címe: Önmagunk felfedezése. Jegyek már kaphatók a Szakszervezetek Művelődési Házának jegypénztárában valamint a Városi Szervezőirodában.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."