Itthon » Művelődés

A Jóisten politikája – könyvbemutató

Csáky Zoltán, a Duna TV szerkesztő-műsorvezetője A Jóisten politikája című riportkönyvét december 14-én, kedden 18 órától a Művelődési Ház koncerttermében dedikálja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2010. december 10., 14:02
0 hozzászólás. 


SzaszaA 2009-ben Julianus-díjjal, nemrégiben pedig a Duna Televízió Örökös tagja címmel kitüntetett, erdélyi származású (Sümeg, 1945.március 8.) népszerű televíziós személyiség A jóisten politikája című kötete a PONT kiadó gondozásában jelent meg. A Beszélgetések a magyar nagyvilágban alcímet viselő a riportkönyvben a szerző a Duna Televízió Arcélek című műsorában elhangzott interjúk egy részét vetette papírra. Ezek mellett a könyvben olvasható Csáky Zoltán Zürichben elhangzott A magyarságról, Erdélyről, a médiáról - másképp című előadásának írott változata, beszélgetés a székelyekről Egyed Ákos történésszel. A könyvben helyet kaptak a Nem vagyunk árvák, van édesanyánk... (Moldvai csángómagyar keresztalja útja Klézsétől Csíksomlyóig) című dokumentumfilm forgatásakor készült interjúk is.

A kedd esti eseményen a moldvai csángókról készült dokumentumfilmet valamint az Arcélek sorozat egyik portréfilmjét is megnézheti a közönség.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."