Itthon » Művelődés

Közeleg az Arc-Élek fotópályázat határideje

A Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal, a Művelődési Ház, az Udvarhelyi Info Egyesület és a városi RMDSZ tavasszal indította el negyedik fotópályázatát - jelentkezni szeptember 30-ig lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Jocha Károly sportújságíró

Ötkarikás élmények – könyvbemutató Jocha Károllyal

A neves sportújságíró olimpiai bajnokokkal készült...
Fotó: Hagyomanyok Háza

A Hagyományok Háza Székelyudvarhelyre jön

Agócs Gergellyel is találkozhatsz! Pásztormuzsikáról,...
DSC1139

Megfertőznék a fiatalokat

Mégpedig a legjobb hobbival, amitől kvízmesterré válik...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. augusztus 17., 11:22
0 hozzászólás. 

„Sok az érdeklődő. Egyelőre viszont nincs leadott pályázat, de ez nem meglepő, hiszen az utolsó percre szokták hagyni a jelentkezést" - nyilatkozta az uh.ro-nak Jakab Áron Csaba szervező. A zsűri tagjai Elekes Gyula, a művelődési ház igazgatója, Dávid Botond fotós, Csáki Jenő fotós, Jakab Áron Csaba szervező, hozzájuk csatlakozik egy meghívott fotográfus. Utóbbi kiléte egyelőre még nem isztázott, az viszont biztos, hogy egy csíkszeredai vagy egy sepsiszentgyörgyi fotóművész közül választanak.

A legjobbnak ítélt fotók alkotóit értékes nyereményekkel, 1 000, 600 és 400 lej értékű vásárlási utalvánnyal díjazzák.

Megtudtuk, a pályázati feltételek nem változtak, egy jelentkező továbbra is legtöbb négy képpel nevezhet. A szervezők olyan portréfotókat várnak, melyek kiemelik, hordozzák, kifejezik az egyén karakterét, udvarhelyszéki híres vagy akár köznapi személyekét. Ugyanakkor külön értékelik a hagyományostól eltérő megközelítéseket, a kreativitást magában hordozó megoldásokat - olvasható a fotopalyazat.ro oldalon, ahol a leadással kapcsolatos információkat is megtalálják.

A díjazott alkotásokból fotókiállítás nyílik - a tárlat anyagát katalógus és DVD melléklet is megörökíti. A további tervek között szerepel magyarországi testvértelepülésekkel közös szakmai tábor megszervezése, illetve az eddigi fotókból összeállított, Udvarhelyszék képekben című, többnyelvű kiadvány megjelentetése is.

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Expert Print, nyomda, Lukácsi Levente, 0746-240.820, http://www.szmvsz.ro/tagsag/tagok/item/expert-print-kft.html

 

Range-flex, tömlőket forgalmaznak, Burus Tibor, 0744-585.986, http://www.szmvsz.ro/tagsag/tagok/item/range-flex-kft.html

 

Zizo's Green Globe, környezetvédelmi tanácsadás, Varga Zita 0740-847.131, http://www.szmvsz.ro/tagsag/tagok/item/zizo-s-green-globe-kft.html

 

nem tudom a cég nevet, talán Deák Prod, húsfeldolgozás, Deák Imola, 0740-226.305



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."