Itthon » Intézmények

Ha hónap vége, akkor városi tanácsülés!

Vasszékelyek is lesznek. Eláruljuk, hogy mi várható még csütörtökön a városházán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

0000-DSC03353
Archív fotó: Soós Róbert
szerkesztoÍRTA: SZILÁGYI ISTVÁN
2018. október 24., 18:26
0 hozzászólás. 

Ahogy az lenni szokott, Gálfi Árpád polgármester önkormányzati ülést hívott össze 2018. október 25-ére, 10 órai kezdéssel. Habár rendes ülésről van szó, a helyszín rendkívüli: a polgármesteri hivatal Szent István-termébe várnak minket.

Az ülés első részét ugyanis megtiszteli jelenlétével Tarlós István, Budapest főpolgármestere, és az '56-os rendezvénysorozat részeként átadják a Vasszékely-díjakat is.

A szeptemberihez képest feleannyi napirendi ponttal terhelik a tanácsosokat, számszerint tizenegy határozat vár a szavazásra. Közöttük találjuk a szokásos költségvetési kiigazításokat és a II. negyedévi zárszámadást, néhány új utca elnevezését, közterület telekkönyvezését.

Ezen kívül szó lesz

a dr. Palló Imre Szakközépiskola Petőfi utcai épületéről, kiadnak egy újabb szociális lakást, hulladékkezelési szabályzatot és kanalizációs alapot hagynak jóvá.

Továbbá megbízzák Molnár Zsigmond ügyvédet a város képviseletére a vásárhelyi táblabíróság előtt egy alapfokon elvesztett ügyben, módosítják a közalkalmazottak bérezését, valamint a Haáz Rezső Múzeum bekerítését és második kapujának megépítéséről döntenek a képviselők.

Persze ez csak a száraz része, az ínyencségek mindig a helyszínen derülnek ki. Jó szokásunkhoz híven élőben tudósítunk, azaz percről percre frissítjük beszámolónkat. Találkozzunk délelőtt 10-kor a címlapon!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."