Itthon » Ifjúság

Műszaki verseny diákoknak

Freshhh 2010 címmel indította negyedik online vetélkedőjét a MOL, melyre tanulókat és frissen végzettek jelentkezését várják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

MOL
MOL
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 10., 11:39
0 hozzászólás. 


Egy húszezer eurós összdíjazású versenyről van szó, ahol a szervezők a technikai tudásra és a műszaki területekre összpontosítanak. A Freshhh2010-re bárki jelentkezhet szakosodástól függetlenül, csupán egy feltételnek kell eleget tenni, hogy egy háromfős csapat tagjaként küldjék a benevezéshez szükséges íratokat a megfelelő címre. Ezt egyébként online lehet megtenni a www.freshhh2010.net oldalon - ugyanitt bővebb információt is találnak az érdeklődők. A műszaki verseny jelentkezési határideje február 28.

MOL

A programban lehetőség nyílik a MOL szakembereivel közös projektekben részt venni, illetve esélyt adnak a vállalaton belüli elhelyezkedésre is. A Freshhh2010 célja az ötlet és tapasztalatcsere, továbbá a diákok kipróbálhatják kreativitásukat és problémamegoldó kézségüket.

A verseny három fordulóban zajlik. Az első körben – március 1-17. között – az online játék körében mérkőznek meg a jelentkezők, a másodikban – március 17-29. között a továbbjutottak kreativitását teszik próbára, majd májusban a döntőre kerül sor.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."