Itthon » Ifjúság

Hangoskönyv Keresztúrról

A Kerekudvar ifjúsági projekthetében diákok készítenek hangoskönyvet Székelykeresztúrról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Hangoskonyv_Kereszturrol
Hangoskonyv_Kereszturrol
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. március 22., 09:53
0 hozzászólás. 


„Hallj és hallasd magad!” mottóval hirdették meg legújabb projektjüket a Fehérlófia Egyesület munkatársai, ami a 12 és 15 év közötti ifjúságot szólítja meg. Kreatív, fantáziadús és a zene világától sem távol álló fiatalok jelentkezését várják, akik április 6. és 10. között egy hangoskönyvet kell összeállítsanak szülővárosukról.

Hallj_es_hallas_magad

Mit kapcsolsz a szülővárosodhoz? Hol érzed magad a legjobban? Melyik helyekhez kapcsolsz szomorúságot vagy boldogságot? Mit hiányolsz? El tudod-e képzelni, hogy itt megöregedj? Mit találsz titokzatosnak vagy egyenesen ijesztőnek? – Ezekkel és ehhez hasonló kérdésekkel kell foglakozzanak a diákok. A húsvéti vakációban zajló projekthét keretében kiállítást kell szervezzenek, képeket készítsenek Keresztúrról, valamint pantomimet és szerepjátékot kell rendezzenek.

A projekt végén összegyűjtik és megszerkesztik a szövegeket, zajokat, zörejeket, hangokat gyártanak melléjük. Miután mindezt begyakorolták, rögzítik, összevágják és egy másolásra kész CD-t készítenek belőle.

Ha te is szeretnél bekapcsolódni, írj egy rövid történetet Székelykeresztúrról és küldd el a feherlofia@feherlofia.ro e-mailcímre. A történet lehet bolondos, hétköznapi, fantasztikus vagy akár egy krimi is. Március 24-én, szerdán 18 órától előkészítő találkozót tartanak a Kerekudvarban, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak!


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."