Itthon » Ifjúság

Negyedévszázados lett az UFF

Nosztalgiázó könyvbemutató és Bagossy Brothers Company koncert. Huszonötödik UFF szülinapot ünnepeltünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

uffszulinap2
Vass Orsolya elnök szeleteli a tortát, fotó: Mihály Csongor
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. december 28., 15:11
0 hozzászólás. 

Nem hagyományos tisztújító közgyűlést tartott az Udvarhelyi Fiatal Fórum szombaton, december 26-án a felújított Siculus Ifjúsági Házban. Az ülés a már megszokott módon zajlott: az év tevékenységi és pénzbeszámolóját egyöntetűen elfogadták a jelenlévők, majd kiválasztották a következő év vezető és egyeztető bizottságát.

uffszulinap3

A többség elfogadta mind a nyolc jelöltet, név szerint Vass Orsolyát, Csáki Gergelyt, Gedő Zsoltot, Lázár Beátát, Derzsi Nórát, Zsombori Bíborkát, Bíró Dánielt és Lőrincz Kincsőt, ami a vezetőtanácsot illeti. Az ellenőrző bizottságban Zamfirescu Andrea, Magyari Szabolcs és Brebán Noémi került. A szavazatok összesítése alatt az egybegyűltek megnézték a szervezet 25. születésnapjára készített kisfilmet, majd az évfordulóra készült könyvet mutatták be Nagy Pál és Jakab Attila, volt UFF elnökök.

Inkább nosztalgiázás volt, mint könyvbemutató, de azok is jókat nevethettek a pikáns történeteken, akik csak hallgatói és nem szereplői voltak ezeknek a sztoriknak. Jakab Attila arról mesélt, ahogyan egy volt UFF tag elkérte az épületben lévő klubház kulcsát, hogy barátnőjével meg- vagy éppen összemelegedjenek. Be is fűtöttek a klubházban, de mivel akkoriban minden fűtés egy kazánról ment, másnap reggelre a teljes Ifjúsági Házban 30 fok volt. Az könyvbemutató végén, akik hozzájárultak a könyv elkészüléséhez, ajándék példányokat vettek át. Berkeczi Lajost, minden UFF-os Lajoskájat hatalmas taps éltette.

uffszulinap1

A többnyire újságírókból álló csapatot, akik a könyv elkészülésén dolgoztak szintén megajándékozták egy-egy példánnyal, Antalfi József újságíró kihasználva az alkalmat, UFF-osnak iratkozott. Nincsen szülinapi zsúr torta nélkül, így a konferenciateremben került sor az ünnepi torta felszeletelésére, ahol mindenki a maga uffos generációjával merült még mélyebbre az elmúlt huszonöt év közös emlékeibe. Mindeközben az Ifjúsági Ház nagytermében a Bagossy Brothers Company kérte vissza a játékát, s még fokozottabb hangulatot varázsoltak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."