Itthon » Ifjúság

Játssz velünk! (Szigorúan felnőtt tartalom)

− Keziccsókolom, Rózsika néni! Le tetszik engedni az udvarra Jocót és Emőkét? − Hogy már rég felnőttek? Annál inkább!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Rád várunk!
Rád várunk!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. május 26., 13:56
0 hozzászólás. 

Amióta 35 feletti a lábméretünk, nem játszottunk egy jó szőrit, és az ugróiskolát sem koptattuk. Épp itt az ideje, hogy lemenjünk egyet az udvarra. Szombaton reggel 10-től 18 óráig és vasárnap is, ha jó idő lesz 10-18 ig tart a játék.

Az Udvarhelyi Hírportál sátránál, a Sétatéren lesz az udvar, ahol a városnapok hétvégéjén gombfoci meccset játszhatsz Katona Zolival és Elődkével, vagy ha épp a lányos játékok hiányoznak a gyerekkorodból, lecsüccsenhetsz egy plédre babázni Veronikával és Editkével. Gumizni is fogunk meg ugróiskolázni, Komsa Andi pedig bármikor kész bármennyi buborékot fújni veled.

Egyed Zolti (Ufóka) most tanult egy csomó gyerekjátékot, megtanítja, ha megkéred, s ha nem szeretnéd, hogy lefotózzon, bújócskázhatsz vele kedvedre.

Kitaláljuk, mi a mesterséged címere, ha Amerikából jöttél, építhetünk kártyavárat, s ha találsz hozzá elég pajtást, kemszezhetünk, amerikai hetezhetünk vagy csapd le, csacsizhatunk is egyet.

Amikor elfáradtál a rabló-pandúrozásban, sárból főzhetsz kávét magadnak, és amíg Robikával elkortyolgatod, meghallgathatsz egy jó meselemezt. Mit szólnál a Világszép nádszál kisasszonyhoz, A fehér szerecsenhez meg Paffhoz, a bűvös sárkányhoz? Vagy ha megvan neked, elhozhatod az Irgum Burgum Benedeket. Kérdezd meg anyukádat, szabad-e.

Azután pedig buli lesz Aprajafalván!

Fényes nappal táncolhatunk Halász Judit legszebb számaira, a Paff, a bűvös sárkányra, s ne tudd meg, mi lesz, ha előkerül a Szandi kazettánk!

Magányos farkasoknak megpróbáljuk előhalászni a game boy-t meg a szúrókát, a kis építészeknek pedig a nagy fakockát.

Ha megvannak a régi játékaid, hozdd el, és játssz velünk! A játékszabály, hogy mindig az kezd, akinek pionírnyakkendő van a nyakában.

A jelszó: Térdzokni és Antikemsz!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."