Itthon » Ifjúság

Térítésmentes helyek a VI. Nemzetközi Ifjúsági Fotós Alkotótáborban

A Fényképezés Alapítvány 2010. augusztus 9. és 15. között rendezi meg Kalaznón az VI. Nemzetközi Ifjúsági Fotós Alkotótábort.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

fenykepesz
fenykepesz
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. július 14., 11:37
0 hozzászólás. 

Kalaznó község a Donát patak völgyében Tolna megye közepén található 200 lelkes település, nem messze Dombóvártól, Szekszárdtól és Tamásitól. A legközelebbi település, Hőgyész, amely 6 kilométerre található, a közlekedési lehetőséget autóbuszjáratok biztosítják, naponta hat alkalommal.

A tábor közös célja: új művek alkotása és egy olyan csoportos fotókiállítás létrehozása, amelyet egy évig vándoroltatni tud az Alapítvány az iskolagalériákban. Az alkotó munka során új ismereteket sajátíthatnak el a diákok a fotográfiai kifejezésmódról, továbbá a különféle fotótechnikák és technológiák célszerű használatáról.

A fényképezés iránt érdeklődést mutató 18 és 24 év közötti fiatalok saját munkaterv alapján dolgoznak az alkotótáborban. Kérhetnek szakmai segítséget, az elkészült munkákat pedig folyamatosan értékelik személyre szólóan, de az érdeklődő táborlakók jelenlétében. Főleg egyénileg fényképeznek, de néhány közös gyakorlat során megízlelik a közösségi munka élményét is.

Az alkotótábor részletes programja megtekinthető a www.mafosz.hu weblapon (a tájékoztatót és a jelentkezési lapot ide kattintva lehet letölteni).

A táborba jelentkezhetnek 18-24 év közötti, nappali tagozatos diákok – iskolatípustól függetlenül, akik érdeklődnek a fotókultúra, a fotóművészet iránt (az életkori határok nem annyira szigorúak...).

A Szülőföld Alap támogatásának köszönhetően, a táborba 10 térítésmentes helyet biztosítanak a nem Magyarországon élő diákok részére. Nekik csak az oda-vissza utazás költségét kell vállalniuk.

Jelentkezés emailben gyoril@mmikl.hu címen, egy rövid bemutatkozó levélben, amelyben a fotókultúra iránti érdeklődés szerepel és 3 db bármilyen témájú korábbi fotó. A bemutatkozó levélhez csatolt képek kis felbontásban, kis terjedelemben, képernyő minőségben küldendők.

A beérkező pályázatok mennyiségétől függően dönt az Alapítvány kurátora és képviselője a meghívásról, figyelembe véve a különböző országokból érkező igények arányos hely elosztását is. A döntést nem indokolják, de minden pályázót értesítenek emailben a meghívásról vagy férőhely hiányában az elutasításról.

Jelentkezési határidő: 2010. július 25. Visszaértesítés: 2010. július 30-ig.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."