Itthon » Ifjúság

Hamarosan indul a VI. EMI-tábor

Kevesebb, mint egy hónap múlva kezdetét veszi az idén augusztus 11-15. között megrendezésre kerülő VI. EMI tábor.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

emitabor_logo
emitabor_logo
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. július 19., 09:46
0 hozzászólás. 

A Gyergyószentmiklós melletti 3-as kilométernél, a Hétvirág Panzió területén megrendezésre kerülő esemény idei mottója a „Legyen úgy, mint régen volt!" jelmondat, utalva ezzel olyan történelmi eseményekre is, melyekről szó lesz a táborban.

A nyolc tematikus sátorban (Előadósátor, Kézműves sátor, Keskeny út sátor, Szórványért sátor, Film- és borsátor, EMI- és társalgósátor, Művészsátor, Gyereksátor) mindenki megtalálhatja a kedvére valót, de akinek még így is marad ideje unatkozni, az bátran válogathat a különféle alternatív programok között, mint például az íjászkodás, túrázás, sportolás, néptáncolás.

Amint azt megszokhatta az EMI-táborok évről-évre gyarapodó közönsége, az idén is minden napot fergeteges koncert zár. Így léphet színpadra a NemEz, a Beatrice, a Hungarica, a Stratégia, a Kárpátia, az Ismerős Arcok, az Avatar, az Edda, a Dalriada, a Piramis, a Transylmania, a Depresszió és a No Sugar.

emitabor_01

Fotó: emitabor.ro archív

Idén is lesz lehetőség házak, szobák bérlésére mindazoknak, kik nem szeretnének sátorban aludni. A tábor környékén lévő kulcsos házaknak ára 40-60 lej/fő/éjszaka. Aki szeretne élni e lehetőséggel, bátran érdeklődjön a 0743-030.628-as vagy a 0740 960.072-es telefonszámokon, esetleg írjon e-mailt az emitabor@yahoo.com címre.

Tekintettel arra, hogy az EMI-táborokban nagyon sok fiatal megfordul, a szervezők igyekeztek – a gazdasági válság ellenére is – nem túlzottan emelni az árakat. Így az öt napra szóló belépő (augusztus 11-15.), mely tartalmazza a sátorhelyet és az összes programon való részvételt, az idén 85 lejbe kerül, míg egy napra egy fő 19 lejt fizet. Ha azonban legalább 15 fős (legtöbb 25 fős) iskolás (VII-XII.) csoportok érkeznek, a csoport tagjai csak 65 lejt fizetnek. Az így szerveződött csapatoknak a tábor egész ideje alatt külön játékokat és versenyeket szerveznek. A csapatok jelentkezését várják az sz.szilard@yahoo.com e-mail címen, vagy a 0743-084.648-as telefonszámon.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."