Itthon » Ifjúság

Börtönbe mennek az UIET-esek

Lehet, téged is bilincsben, rabszállítóval visznek be a csíkszeredai fegyházba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

borton
Csíkszeredai börtön, fotó: fn24.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. június 04., 09:51
1 hozzászólás. 

A Hargita megyei börtönbe viszi el a fiatalokat prevenció céljából az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács 2018. június 8-án, pénteken.

A résztvevők egy büntetésvégrehajtás szimulációját követhetik végig, a székelyudvarhelyi rendőrségen a kihallgatószobájától egészen a csíkszeredai börtönig. Útjukat természetesen bilincsbe verve, rabszállítóban teszik meg Csíkszeredáig, ahol rabok, cellák és börtönőrök várják őket.

A helyek száma korlátozott, ma, június 4-én, hétfőn van az utolsó napod, amikor jelentkezhetsz. Ide kattintva találod meg a jelentkezési ívet, amelyet 18 óráig kell kitöltened. Túljelentkezés esetén az utolsó kérdésre adott felelet fogja eldönteni, hogy ki vehet részt a látogatáson. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy kiskorúak esetében a szülőknek kell aláírniuk a részvételi nyilatkozatot, amit a börtön szabályzata követel.

Az UIET-esek szerint a büntetés-végrehajtási intézetekben tett látogatások alkalmasak arra, hogy a gyerekeket és a fiatalokat visszatartsák a bűncselekmények elkövetésétől, a program célja, hogy elrettentsék a bűncselekmények elkövetésétől a fiatalokat.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ooloo
2018-06-04 13:41:24
Felháborító!!! Még az is aki kitalálta! Mert nem véletlen, hogy ebben a DNA-ellenes, a bűnözők és a korrupt politikusok tisztára mosásának időszakában, jól be kell mutatni, hogy szegény "ártatlan" emberek hova juthatnak.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."