Itthon » Ifjúság

Karácsonyi játszóház a Septimiaban

A gyereknek készül ajándékkal idén karácsonykor a Septimia, december 23-án és 24-én változatos programmal várják a legkisebbeket a wellness részlegre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 20., 17:20
0 hozzászólás. 

Kétnapos játszóházat szervez a Septimia, a wellness részlegre december 23-án 16 és 20 óra között, míg 24-én 10 és 16 óra között várják a gyerekeket változatos, színes tevékenységekkel. A szülőknek is jól jöhet a játszóház, hiszen amíg a gyerekkel ott foglalkoznak, bőven jut idő feldíszíteni a karácsonyfát.

A tevékenységek palettája igencsak színes, lesz többek között karácsonyfadísz-készítés narancsból, gipszből és papírból, mézespogácsa-díszítés, karácsonyi gyertyatartó készítés és színezés, valamint angyalka-készítés is. Nem csak kézműves foglalkozásokkal várják a kicsiket, hiszen lehetőség lesz különböző dalokat tanulni, valamint magyar népmeséket vetítenek és különböző játékok és versenyek teszik változatossá ezt a néhány órát.

Kétféle belépőt lehet váltani: egy óra játszóház 13 lejbe került, míg a teljes napi programon való részvétel ára 39 lej csütörtökön és pénteken is. A részvételi szándékot előzetesen a 0266-217.777-es telefonszámon lehet jegyezni.  
(x)


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."