Itthon » Ifjúság

Ismét Torent táncverseny és divatbemutató

Idén hetedik alkalommal rendez Torent táncversenyt és divatbemutatót a Benedek Elek Pedagógiai Líceum Diákszövetsége (BLIDSZ).

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. március 17., 15:23
0 hozzászólás. 


A mára már hagyományossá vált rendezvényen 4 középiskolás amatőr tánccsoport méri össze tudását a Siculus Ifjúsági Ház színpadán pénteken este 7 órától.

BedohaziA jelentkezési felhívásban csak alsó létszámkorlátozás szerepelt, így akár 14 fős csapattal is lehetett nevezni a táncversenyre - a Kós Károly Iskolaközpont diákjai éltek is a lehetőséggel. Az ők ellenfeleik lesznek a Dr. Palló Imre Képzőművészeti Szakközépiskolából érkező csapat, valamint a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégiumot és Tamási Áron Gimnáziumot képviselő tánccsoportok.

A műsort illetően a szervezők minden évben megfogalmaznak néhány kötelező elemet, amit a műsornak tartalmaznia kell, idén ez a 30 másodperces pom-pom tánc. A táncelőadások között - középiskolások felvonulásával - divatbemutató kerül színpadra, ahol sportos, estélyi és menyasszonyi ruhákat mutatnak be, többnyire helyi vállalkozók, ruházat forgalmazók támogatásával. A modelleket ugyan nem, de a tánccsoportokat annál inkább pontozzák, értékelik.

Az idei zsűriben szakértői szemmel pásztázza a táncosokat Csiszár Melinda, a Fortuna Dance Tánciskola vezetője, Szász Kriszta, a Tomcsa Sándor Színház színművésze, Szabó Attila, a Más Rádió főszerkesztője valamint Polgári Katica, a tavalyi nyertes csapat egyik tagja. A táncverseny műsorvezetője és fellépője Mihály Alpár-Szilárd stand up comedy előadó lesz.

A táncverseny eredményhirdetését követően Valami buli várja az ünneplőket. A teljes esti programra összesen 8 lej a belépő, melyet a szervezők a rendezvény költségeire valamint a diáktanács további működtetésére fordítanak.

Vass Orsolya

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

A táncverseny műsorvezetője és fellépője Mihály Alpár-Szilárd stand up comedy-s lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."