Itthon » Ifjúság

Tusványos: mi fog összenőni?

Megkezdődött az idei Tusványos, ahová az uh.ro munkatársai is kiszálltak. Olvasóink állandó beszámolókból tudják követni az eseményeket, addig is egy kis ízelítő.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

2011_Egyeb
2011_Egyeb
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2011. július 20., 14:42
0 hozzászólás. 

Kedden megkezdődött a 22. Bálványsosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, így mi is összepakoltuk az izolirt, hálózsákot és egyéb kacatokat, majd Tusnád fele vettük az irányt.

2011_Egyeb/0720_Tusvanyos

Kora este, hét órára értünk a nyári egyetem bejáratához. Bár a program szerint 19 órától kezdődtek a színpadon a koncertek, a valóságban ez egy másfél órás csúszás után történt meg. A késedelem  nem is jelentett nagy gondot, így legalább volt idő átvenni a hangulatot, kikérni a tejfölös, sajtos, fokhagymás hazai lángost és a jó hideg csapolt sört. (Legalábbis a többieknek, mert a sofőr hálátlan szerepe és a lángos nekem jutott.  Az árak, a  tavalyihoz hasonlóan, most is az egekben járnak.

2011_Egyeb/0720_Tusvanyos

Az idősebb generáció is rácuppant a fincsi főtt kukoricára...

2011_Egyeb/0720_Tusvanyos

... amit szintén sörrel nyomtatott el.

2011_Egyeb/0720_Tusvanyos

Az előadó sátrakban még nagy volt a pangás, de az első nap még nem erről szól. Most a sátorépítés, terepfeltérképezés és a régi cimbik összegyűjtése a feladat.

2011_Egyeb/0720_Tusvanyos

Kisebb késedelemmel megkezdődött a Kaláka együttes koncertje, amire szép kis tömeget gyűlt össze, tele az ifjabbnál ifjabb rajongókkal.

2011_Egyeb/0720_Tusvanyos

A hangulatot Lovasi András fokozta tovább Kiscsillag formációjával, az egyre jobb kedvű közönségnek. Ekkora már az elfogyasztott alkoholmennyiség mutatója jó magasan járhatott.

2011_Egyeb/0720_Tusvanyos

A színpadi fellépők sorát kedd este, azaz szerda hajnalban a Budapest Bár zárta. A késői időpont ellenére a tömeg nem fogyatkozott meg. A felspannolt táborozók választhattak, melyik sátorban folytatják a pörgést, ahol különböző stílust megszólaltató lemezlovasok pörgették a bakelitet.

Még több kép a keddi napról, kattintás után



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."