Itthon » Ifjúság

Az egészségükért mozogtak a gyerekek

A székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal által meghirdetett „Mozgás az egészségért" című pályázat nyerteseként az Aquila Sport Klub többnapos kirándulásokat szervezett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

MozgasAzEgeszsegert
MozgasAzEgeszsegert
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. július 23., 11:55
0 hozzászólás. 

Céljuk az Almási barlang és környékének megtekintése volt, valamint bejárták a tordai sóbányát és a Tordai-hasadékot is. Toroczkószentgyörgyre érkezve megtekintették Ilona-várat, Toroczkó központját, a Kőközi-sziklaszorost és hazafelé Nagyenyeden a Bethlen Gábor Kollégiumot valamint az enyedi várat. Ezen a kiránduláson 16 gyermek és 6 kísérő vett részt. A gyerekek megismerkedhettek számos történelmi legendával, a sziklamászással, turista útjelzésekkel, megtanultak sátrat verni, biztonságosan tüzet gyújtani, bajban elsősegélyt nyújtani.

MozgasAzEgeszsegertAz almási barlangnál gyógynövényekkel, gombákkal ismerkedtek, és a túrázás szabályait tanulták meg, játékokkal, íjazással, nemezeléssel, gyöngyfűzéssel, vadvízi evezéssel bővítve a programot.

MozgasAzEgeszsegertKöszönettel tartozunk a Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal vezetőségének és a székelyudvarhelyi hegyimentő csapat tagjainak.

Aquila Sport Klub



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."