Itthon » Arcok

Ezek a gyerekek tudják, mit akarnak

Jó lenne valami új játék? Ne az üzletbe, a Termés utcába menj!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szikszaierno02

Indulás haza, a választott életembe

Újrakezdte az életét 38 évesen, hazaköltözött...
biharilorant01

A fásultságban semmire nincs igény

De meg lehet teremteni. Bihari Lóránttal, vagyis Kukával...
elviraneni02

A város arcai: Csak másnap kell veszekedni!

Nagy humorista Elvira néni, csak próbálja titkolni....

jatekvasar 01
Milán, Nóra, Barbara és a játékok így várják a vásárlókat. Fotók: Simó Veronika
szerkesztoÍRTA: SIMÓ VERONIKA
2017. augusztus 01., 10:51
0 hozzászólás. 

A kerítés kellemes árnyékában árulják a kinőtt és megunt játékaikat ezek a gyerkőcök. Tíz óra előtt már készen volt a stand, nagy mosollyal várja a vásárlókat a 12 éves Milán, unokatestvére, a 10 éves Nóra, és Barbara, a szomszéd kislány, aki szintén 12 éves.

Egy kicsit sajnálják a lányok a kedves emlékeket, de már nem játszanak velük, ezért gondolták, továbbadják őket. Minden darab gondosan felcímkézve, katonás rendben várja az új gazdát.

jatekvasar 06

A régi kedvencek is eladósorba kerültek, Milán azt a szarvast is kihozta, amit a harmadik születésnapjára kapott. És tegnap is eladott már egy nagyon régi mackót, szerencsére jó kezekbe került – mondja. De van az asztalán meséskönyv, Star Wars-os színező, és egy nagyon menő fidget spinner is.

Nórának egy kedves plüss kutya volt a kedvence, Barbi veszedelmes dinóktól, rózsaszín póniktól és éjfekete paripáktól válik meg. Ha megnő, úgyis lesz neki igazi lova.

Már nem is emlékeznek, honnan jött az ötlet, de tavaly is szerveztek már ilyen vásárt, csak akkor az utca másik oldalán telepedtek le. Most viszont túl meleg van, inkább az árnyékba húzódtak – mondják.

jatekvasar 04

A játékok árából Barbi tornazsákot venne, a többiek még nem tudják, mihez kezdenek a pénzzel, de lehet, hogy a strandra mennek, az az egyik legjobb vakációs program szerintük.

A srácok vittek tízórait, hogy bírják a munkát, de igyekezzen, aki játékot akar tőlük venni, délután 2-ig tart a nagy játékvásár.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."