Itthon » Ifjúság

Nyerj Tusványos sátorhelyet a HuliBulival!

Most szombaton ismét egy fergeteges HuliBulira lehet készülni, de előtte egy kétszemélyes Tusványos sátorhelyért folyik a játék.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

hulibuli_logo
hulibuli_logo
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 16., 08:04
0 hozzászólás. 

A szokásos kétheti ütemet követve most szombaton, azaz június 19-én egy újabb HuliBulira nézhetünk be a Park éttermbe, 23:30-tól. A belépő csupán 5 lej, cserébe pedig a legnagyobb slágerekre bulizhatunk reggelig egy szuper társaságban. Ha sajnálnánk a pénzt a jegyre, akkor érdemes ellátogatni a buli weboldalára, ahol ismét ingyenes belépőket lehet nyerni egy kérdés helyes megválaszolásával.
plakat_Huli_Buli_100619

Ha valamivel többre fájna a fogunk, akkor a buli Yahoo-játékán való részvétel a javasolt, ahol a nyeremény nem kevesebb, mint egy kétszemélyes sátorhely a július 20-25 között zajló 21. Tusványosra. Játszani nagyon egyszerű: fel kell venni a HuliBulit Yahoo messenger listánkra (ID: hulibuli_udvarhely), majd státusz üzenetünk linkjét az udvarhely.hulibuli.com címre kell irányítani. Akinek a státuszára a legtöbb kattintás érkezik (kizárólag Romániából) szombaton 14 óráig, az boldog tulajdonosa lehet egy 170 lej értékű, kétszemélyes sátorhelynek az idei Tusványos táborban.

Bónuszként a szervezők a játék végén a három legtöbb kattintást begyűjtő résztvevőt fejenként egy-egy háromszemélyes buli belépővel is megajándékozzák.

A játékon részt venni szándékozókat megkérik, küldjék el a következő üzenetet a hulibuli_udvarhely-nek: „Sört akarok, hallám!"


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."